Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: dlatego kupiłem bluetooth słuchawki, nie muszę ściągać, jak miałem na kablu to zawsze jak wstawałem to albo słuchawki odlatywały na napiętym kablu albo o coś zaczepiłem.
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: pffff.... pozłacany żarty chyba sobie robisz. Jedyny prawilny, to ze stopu zubożonego uranu, złota, tytanu, adamantium, wibranium. Proporcji nie napisze, bo to tajne.
  • Odpowiedz
  • 17
@plusikdziczku wrzucanie latencji do worka audiofilskiego jest niepoważne ( ͡º ͜ʖ͡º) Miałem dwie pary słuchawek bezprzewodowych w których opóźnienie było tak duże, że przy oglądaniu filmów nie zgrywał się ruch ust bohaterów z dźwiękiem
  • Odpowiedz
@Uuroboros: słuchawki bt to jedna z lepszych rzeczy które wymyślono. Nie dość że lepsza jakość niż kablowe bo inne protokoły to jeszcze nie ma kabla który siał spustoszenie oraz był smyczą.
  • Odpowiedz
  • 1
@r5678 lepsze są tylko te z własnym donglem: mniejsze opóźnienie i lepszy dźwięk przy jednoczesnym używaniu mikrofonu i dźwięku, np. podczas grania
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Ja tam wolę analogówki.
Z słuchawkami na BT mam jak z kindlem ja kchce użyć ten raz na pół roku to rozładowane i kończy się na powerbanku więc są na kabel tylko taki z prądem xD
  • Odpowiedz
@Majkel2008: nie czaisz, że sobie żartuję a dla pro graczy liczy się każda ms? Czy to monitor czy myszka czy słuchawki jeśli czas reakcji jest szybszy na kablu to wybiorą kabel. Dla 99% reszty powinna się liczyć wygoda.
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: to nie zależy od tego czy jesteś "pro" graczem czy przeciętniakiem. Tu znaczenie ma wyłącznie rodzaj gry. Spróbuj sobie zagrać w Guitar Hero z lagiem słuchawek Bluetooth. Jest to po prostu niewykonalne.
  • Odpowiedz
ty chyba nigdy nie grałeś w grę która wymaga reakcji na dźwięk.

@Majkel2008: słuchawki bt mają kabelek który możesz podpiąć jak chcesz wtedy opóźnień nie ma poza tym mają coś takiego jak tryb gry gdzie zmniejsza opóźnienie po trzecie już któryś rok takie mam i nie zauważyłem żeby w bf1 zrobiły różnicę w wyniku
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: wiem że beka z audiofili, ale jak takie opóźnienie, nawet jakby wynosiło 1 sek. miałoby wpływać na odsłuch muzyki? Przecież słuchanie to nie granie xD że sekundę później od naciśnięcia Play poleciała by pierwszy denka/playlista? XD
  • Odpowiedz
bluetooth?! Tam masz opóźnienie dźwięku 0,001ms tylko kabel! (Audiofilski pozłacany)

@plusikdziczku: śmiechy chichy z audiofillów, ale po bluetooth mam ZNACZNIE lepszą jakość dźwięku. Czasami bateria się wyczerpie to wpinam to słuchawki po kablu do kompa i jest dramat tak zwany. Prawdopodobnie kiepski zasilacz mi śmieci na sygnale analogowym, bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
Natomiast sygnał cyfrowy jest wolny od śmieci analogowych i mam elegancki, czysty dźwięk
  • Odpowiedz