Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry,
Mam pytanie, zbliżają się urodziny mojej koleżanki z pracy i myślałem, żeby jej kupić jakieś czekoladki, bo mi dużo pomaga. Pytanie czy to jest w dobrym smaku - czy nie wyjdzie jakbym ją podrywał (pewnie nikt inny nic jej nie kupi)?

#pracbaza #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: No jeśli to z okazji urodzin i faktycznie sporo ci pomaga to ja tam nie widzę przeciwwskazań. Wątpię, że zostanie to uznane za podryw, a nawet jeśli ktoś tak uzna, no to w------e xD Jakby tak się myślało, to by nie można było okazać żadnej uprzejmości płci przeciwnej. Równie dobrze to ona może cię podrywać, bo ci pomaga w pracy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
majestatyczny-mentalist-65: może zapytaj czy chce, jedna w dziekanacie była zawsze miła i pomocna, to na koniec, przy okazji jakiś papierów, przyniosłem też woreczek słodkości, zaproponowałem ofiarować, podziękowała ale odmówiła, nie wiem czy przez grzeczność czy zasady czy może nie je słodyczy. Zapewniłem, że są dobre, ale skoro nie chciała to nie wciskałem. Wydaje się, że samo uznanie jej za zasługującą na podarunek pozytywnie potraktowała, więc gdy jasno przedstawisz za co (lub
  • Odpowiedz