Wpis z mikrobloga

• 10
@pelt: piasek w tym lego mają pod wodą. obstawiam, że w "inwestycji" też tak jest. Trawą a później spadek do wody, no ale jak snorkellujesz (polecam) to i piach zobaczysz na spodzie.

Jestem fanem tego, że nie wybrali sobie nazwy. Po prostu Madagaskar nieruchomości. Co złego to nie my.
  • Odpowiedz
@pelt: nie byłem w obu krajach. Mam wrażenie że jednak na Madaskarze jest czyściej xD Czy Misza się tam przeniesie!? Niby Gruzja była brana pod uwagę, a tu Dziwisz zaoferował Kampucze. Chyba wtedy jeszcze nie było opcji z Madagaskarem. A tak naprawdę to wiele cywilizowanych krajów mają takich obywateli gdzie mieszkają po Filipinach i innych krajach trzeciego świata. Rozwój pracy zdalnej. Można zrobić projekt za tyle aby przeżyć. A później
  • Odpowiedz
@pelt: Zastanawiam sie jak taki misza prowadzi negocjacje z właścicielem ziemi. Siedzi na google tranlate, czy dogaduje sie na migi ??? Nie mowie o zaliczaniu dzikich ulicznic za 5 $, gdzie sypialniany francuski styknie :)
  • Odpowiedz
@zbyszek-krol: to jest dziki zachód. Podobne czasy transformacji. Na giełdach kupowało się pirackie kasety. Aż wprowadzili ustawę która głównie chroni zachodnie imperia muzyczne. Obecnie to gowno muza w Radiu Kreska. Każdy nawija jak Adam polynglyszem. Powstają seriale na c+ o emigrantach w UK. Po tylu latach prześmiewcze. Tutaj też możesz kupić coś taniej. Internety są dalej zachodnie. Pieniądze z YT. Tam chyba ten desperat Gwiazda popełnił eutanazje. Sam patus pij
  • Odpowiedz
@pelt: ja nie ogarniam p0laków. Mogą kupować w europie chaty po taniości (poludniowa europa ale też np. szwedzkie zadupia) ale zawsze się znajdzie jakiś frajer, który da się nabrać na scam i wyłoży kasę na nierucha, który nawet nie jest jego tylko Khmerskiego Generała albo Malgaskiego watażki
  • Odpowiedz