Aktywne Wpisy
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

siepan +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz chcę będąc już na świeżym systemie dostać się do plików i folderów z pulpitu, który miałem na 10 - wchodzę na stary dysk, do użytkownika, niby zmieniłem folderu ale jak wchodzę to nie pokazuje mi wszystkich plików i folderów użytkownika - w tym nie pokazuje pulpit(w tym jakąś starą wersję one drive, nie korzystałem z tego).
Jak to ogarnąć, żebym mógł tam wejść? Próbowałem jakichś fikołków z uprawnieniami/właścicielami ale bez rezultatu - poza tym że na początku w ogóle nie mogłem wejść do folderu, teraz niby mogę ale nie ma w nim plików z pulpitu itp.
Generalnie to bym po prostu chętnie zbootował tego windowsa 10 ze starego dysku tylko że pozamieniałem jakieś rzeczy w biosie żeby tę 11stkę zainstalować i teraz w opcjach bootu nawet mi się ten stary dysk nie pokazuje
#pcmasterrace #komputery #windows #windows11
@webdude czyli co muszę odpalić windowsa ze starego dysku?
A czy przypadkiem nie miałeś w Windows 10 zmienionej domyślnej lokalizacji plików folderu Pulpit? (robiło się to klikając prawym przyciskiem myszy na Pulpit i wybierając Właściwości. I dalej zakładkę Lokalizacja i Przenieś)