Wpis z mikrobloga

@tomwick55: reszta karnie robi nadprogramowe pompki, których nie dał rady przegryw, po czym pod nieobecność komendanta wyżywa się na przegrywie za dodatkowe pompki, kółka wokół baraków itd, co kończy się magikiem przegrywa
  • Odpowiedz
@tomwick55: będzie robił po zajęciach aż się nauczy, na egzaminie z tego co pamiętam jest 10 pompek, większe ilości są za karę. Zresztą dużo większy problem to drążek i bieganie jak wcześniej nie biegał to musi być gotowy chociaż na te 10 km. Dużo osób miało też problem z... czołganie.
  • Odpowiedz
@tomwick55: jeżeli po tych trzech pompkach będzie walczył i pokazywał, że się nie poddaje, to wtedy dostanie szacunek. Jeżeli będzie jęczeć i faktycznie się położy na ziemi, mimo że na pewno by dał radę na adrenalinie zrobić jeszcze drugie tyle, to z takim charakterem, to rzeczywiście byłby gnębiony w wojsk...
  • Odpowiedz
@TomWro: już to widzę jak 44 letni Janek r-------y życiem w tym kartonie, mający kredyty i długi na łbie będzie z 19 latkami zasuwał z entuzjazmem XD jak już ma się odbyć ta depopulacja Polaków przez syjonistów to może lepiej niech już zaczną bo naprawdę te pomysły coraz bardziej żałosne są
  • Odpowiedz
@tomwick55: A jak się może skończyć? Będzie kozłem ofiarnym młodych byczków, skręcą mu wora, umyją łeb w kiblu. Mnie też to czeka, mam r-------y nadgarstek i 20 kg nadwagi. Nie zrobię ani jednej pompki, nie podciągnę się ani razu.
  • Odpowiedz