Aktywne Wpisy

lubie-sernik +110
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz
Ukiss +87
W piłkarskiej Ekstraklasie nigdy nie występowała drużyna z województwa lubuskiego.
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W

źródło: temp_file1810228984684123413
Pobierz@Pally: Ludzie to podludzie.
źródło: 1000010967
PobierzA teraz podywagujmy, jakby Ci w łapami wyleciała, albo wyszedł do niej dwumetrowy chłop to też byś obserwował?
Bo wiesz, Internety jak papier, każde zdalne mądrości zniosą. A życie swoje. Ja
źródło: temp_file2109338350484908040
Pobierzto wygląda jak kiepownica, ktoś ze starszego pokolenia albo z małej miejscowosci nie poduma. Ja sam pierwszy raz takie cos widze w miejscu Publicznym xD przez chwile zastanawialem sie o co biega, bo myslalem ze to kiepownica
Tldr bad design
Reaguje w takich sytuacjach po to żeby nie dopuścić do normalizowania takich zachowań, jako społeczeństwo. Czasami wystarczy coś powiedzieć, czasami trzeba pogrozić, może przynajmniej niewielka część zrozumie. Przez niereagowanie po pierwsze uczysz ich calkowitej bezkarności, a po drugie można sobie pooglądać filmiki jak ktoś kogoś tłucze a