Wpis z mikrobloga

Obiektywne recenzje arabskich perfum.
Poszukując prawdy o arabach, spytałem o poradę wszechwiedzącego źródła wiedzy bez ludzkich słabości, uprzedzeń, emocji i hajpu. Skończmy już nasze wojenki i przepychanki. Niech sprawę rozstrzygnie raz na zawsze sprawiedliwy sędzia.

#perfumy #recenzjeperfum
tangofever - Obiektywne recenzje arabskich perfum.
Poszukując prawdy o arabach, spyta...

źródło: qwd

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obiektywne

@tangofever: xD tak tak, dlatego jeden z najlepszych klonów (Kismet), którego szanują niejedni co swoje już mają i zwąchali - został zbesztany.

W sumie to i tak jakieś gunwo z AI z dodanym "porównaj i zhejtuj"
  • Odpowiedz
  • 1
@anomalia_: tutaj masz test w ciemno (w tym mój) swojego najlepszego klona: https://www.hejto.pl/wpis/perfumywciemno-edycja-barcol-dwa-probka-numer-siedem-the-g-virus-jestesmy-juz-bl

Ze względu na reprezentowany poziom kultury oraz wpisy perfumowe pokazujące, że jesteś na początku krzywej Dunninga-Krugera, trafiłeś wcześniej na czarną listę. Teraz rozwinąłem Twój komentarz tylko dlatego, że napisałeś w moim wątku, ale dla następnych nie będę już robił wyjątku.
  • Odpowiedz
@tangofever: Poziom kultury i wpisy perfumowe? No ciekawe które, trafił się troll-pseudointeligent ;) Taki mądrala jesteś to mnie zacytuj. Tak się składa że w przeciwieństwie do niektórych nie pluję jadem na fanów niszy, mainstreamu czy arabów.

Edit: ten wpis z hejto tylko udowadnia że jesteś właśnie trollem. Jak za zapach za stówę to ten zapach zebrał dobre opinie (+ definitywny trolling mariana z discorda, który dał 2 i zrobił strzał z
  • Odpowiedz