Aktywne Wpisy

maciss +358

serniczekwiedensky +184
Jesteście tak odklejeni na punkcie polskich kobiet, że tworzycie sobie własne uniwersum w tych waszych małych główkach, co tylko bardziej spycha was na margines społeczeństwa jako odklejeńców.

Poszukując prawdy o arabach, spytałem o poradę wszechwiedzącego źródła wiedzy bez ludzkich słabości, uprzedzeń, emocji i hajpu. Skończmy już nasze wojenki i przepychanki. Niech sprawę rozstrzygnie raz na zawsze sprawiedliwy sędzia.
#perfumy #recenzjeperfum
źródło: qwd
Pobierzźródło: qde
Pobierzźródło: rgg
Pobierzźródło: wjfj
Pobierz@tangofever: xD tak tak, dlatego jeden z najlepszych klonów (Kismet), którego szanują niejedni co swoje już mają i zwąchali - został zbesztany.
W sumie to i tak jakieś gunwo z AI z dodanym "porównaj i zhejtuj"
Ze względu na reprezentowany poziom kultury oraz wpisy perfumowe pokazujące, że jesteś na początku krzywej Dunninga-Krugera, trafiłeś wcześniej na czarną listę. Teraz rozwinąłem Twój komentarz tylko dlatego, że napisałeś w moim wątku, ale dla następnych nie będę już robił wyjątku.
Edit: ten wpis z hejto tylko udowadnia że jesteś właśnie trollem. Jak za zapach za stówę to ten zapach zebrał dobre opinie (+ definitywny trolling mariana z discorda, który dał 2 i zrobił strzał z
@tangofever: Mam nadzieję że to wpis dla jaj, bo takich głupot to już dawno nie czytałem.