Wpis z mikrobloga

@lelek_2160: Wczoraj mi groził, że będę latał na Mlecznym. padały teksty typu "czy wiesz kim jestem?" Tak się składa, ze wiem: jest gadajqcym dupq zwyrolem :D
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi nikt o tym mówić nie będzie. Mieliście szansę w Sprawie dla reportera to Konon zagrał przeciwko Wam. Zamiast zrobić z siebie ofiarę, to tylko potwierdził, że jemu te pijawki z mlecznego pasują i on jest zadowolony.

Przegraliście tam z kretesem, niczego nie udowadniając, a przez to opinia publiczna stwierdziła, że nic mu się nie dzieje i temat upadł.

Konon nie obchodzi mainstreamu, a tylko zainteresowanie głównych mediów coś by dało.
  • Odpowiedz
@lelek_2160 żeby mieszać w to partnerkę Łukasza,boguwinną kobiete i niezwiazana z us17 no to już straszne Ku.....wo. O ile rozumiem że wojują ze sobą jacyś tam ludzie w sieci itp to czepianie sie rodzin,matek czy dzieci no ludzie to juz sa zagrywki bez zasad. Gdyby ktos tak mi robil wobec moich bliskich nawet bym nie pisal o tym czuly cos ale zwyczajnie realnie go dojechal ze wiecej by nie napisal tymi
  • Odpowiedz
@lelek_2160: Zamazał byś chociaż nazwisko Justynki, która w nic się nie miesza nigdy. A nie tak wstawiłeś z partyzanta screena, a odwłok z krzyżowej się cieszy bo ma atencje. Dzięki z góry.
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: OLO jestem z Tobą do końca. Muszę powiedzieć że wielokrotnie pisałam w komentarzach że stan konona jest tragiczny, że wymaga kompleksowych badań i leczenia to albo odpisywali "przyjedź i zrób" albo kasowali moje komentarze a mnie banowali, musiałam wielokrotnie zmieniać konta
  • Odpowiedz