Aktywne Wpisy

moll +76
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pomocy. Trochę czuję się jak janusz zakładając te spodnie do tych butów. Chodziłem wcześniej w tych butach tylko z czarnymi jeansami. Przymierzyłem do moich zwykłych jeansów które na co dzień zakładam do białych butów i bluzy. #buty to jakieś biedackie lasocki z ccc, spodnie regular fit choć mam wrażenie że bardzo w udach nie odstają. Na górze jakaś koszula i kurtka przeciwdeszczowa. Ale chodzi mi głównie czy te spodnie pasują do tych butów (nie chodzi mi żeby leżały idealnie ale żeby nie było sandał ze skarpetami), myślę że ciemne jeansy i bardziej obcisłe by lepiej pasowały, te mają dziwny krój, zewnętrzne szwy są jakoś bardziej z przodu. Do mojego standardowego outfitu te spodnie pasują.
źródło: comment_Tq7VFINeyRgXSk3aRZ4yaUbukKHlDhpV.jpg
Pobierz