Wpis z mikrobloga

@RachunekZaPrond-475zl oni naprawdę myślą że taka 20 lat młodsza ukrianka nie ucieknie jak tylko się ustawi w USA i dostanie wize? Jeśli facet nie dał rady znaleźć baby we własnym kraju do 35 roku życia to z nim było coś ewidentnie nie tak i nie jest zdolny do żadnych ustępstw
Ucieczka w inny kraj nie rozwiazuje niestety starych problemów , jak np bycie ciulem i brak chęci pracy nad sobą
  • Odpowiedz
@oonn32

@RachunekZaPrond-475zl: pewnie nie wiedzą że w Polsce też by znalazły bogatych facetów z łatwością

Sam fakt znalezienia bogatego to żaden plus , taki facet np może być dla ciebie skąpy ale dzięki kasie cię kontrolować
Co takiej ukrze po polaku jak one szukają bogaty plus chojny a nie tylko bogaty
  • Odpowiedz
pewnie nie wiedzą że w Polsce też by znalazły bogatych facetów z łatwością

@oonn32: Paszport USA lepszy niż PL :) Ja akurat mam awersję do kobiet z UA. Pracuję z nimi i widzę jakie są tak normalnie.
  • Odpowiedz
oni naprawdę myślą że taka 20 lat młodsza ukrianka nie ucieknie jak tylko się ustawi w USA i dostanie wize? Jeśli facet nie dał rady znaleźć baby we własnym kraju do 35 roku życia to z nim było coś ewidentnie nie tak i nie jest zdolny do żadnych ustępstw

Ucieczka w inny kraj nie rozwiazuje niestety starych problemów , jak np bycie ciulem i brak chęci pracy nad sobą

@Linnior88:
  • Odpowiedz
@jerzu70

>pewnie nie wiedzą że w Polsce też by znalazły bogatych facetów z łatwością

@oonn32: Paszport USA lepszy niż PL :) Ja akurat mam awersję do kobiet z UA. Pracuję z nimi i widzę jakie są tak normalnie.

A jakie są ?
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl no dobra ale nie wiem czy to nie jest poniżające uczucie kiedy wiesz że baba siedzi z tobą tylko dla kasy a ciebie samego się brzydzi ¯_(ツ)_/¯
Trzeba było się ogarnąć jak się było młodym a nie na starość teraz upadlac
  • Odpowiedz
no dobra ale nie wiem czy to nie jest poniżające uczucie kiedy wiesz że baba siedzi z tobą tylko dla kasy a ciebie samego się brzydzi ¯(ツ)

Trzeba było się ogarnąć jak się było młodym a nie na starość teraz upadlac

@Linnior88: oni wykonują ruchy które realnie wpłyną na ich życie zamiast siedzieć i się użalać nad sobą.

Nie znam rzeczywistych powodów dla których przyjeżdżają po Ukrainki. Może w grę
  • Odpowiedz
Ja uważam inaczej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Linnior88: ale ty nie jesteś Ukrainką na sprzedaż tylko Polką z polskim mentalem.

Chcę też zauważyć, że miłość będzie miała różne oblicza albo różne powody do jej zaistnienia w
  • Odpowiedz