Wpis z mikrobloga

12.2024 - domena .net na 2 lata, koszt 150zł netto
03.2025 - domena .net na 2 lata, koszt 400zł netto xD
Halo @netmark_pl , czy wszystko u was dobrze? Dla porównania, domena .net na OVH jest za 73zł netto za rok.
#netmark #domeny
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cennik przedłużenia domen jest dostępny na naszej stronie: https://netmark.pl/cennik-domen.

W przypadku pytań lub wątpliwości zachęcam do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta – chętnie pomożemy i udzielimy szczegółowych informacji.
E-mail: support@netmark.pl, tel: (+48) 18 540 62 13.
  • Odpowiedz
  • 0
@netmark_pl: Widziałem cennik, to przez niego jest ten wpis. Czego jednak nie widziałem to informacji, że ceny nagle mogą stać się trzy razy większe. Dziesięć lat temu, jak kupowałem domenę, to byliście polecani jako hosting z najlepszą obsługą klienta i dobrymi cenami - sam też miałem o was dobrą opinię. Najwyraźniej trzeba przejść do kogoś innego.
  • Odpowiedz
Zmiany w cenniku miały miejsce w styczniu tego roku i były związane z wprowadzeniem nowej oferty, która zapewnia wyższą jakość usług, jak i standardów obsługi.
  • Odpowiedz
Zmiany w ofercie są rezultatem migracji usług do nowej infrastruktury serwerowej. Co więcej, nasze wsparcie techniczne działa teraz 24/7. Skontaktuj się z nami telefonicznie, zweryfikujemy Twoje usługi i sprawdzimy czy możemy zaoferować jakieś rozwiązanie. Możesz również napisać do nas na priv.
  • Odpowiedz
@netmark_pl: "uprzejmie informuję, że dokument w załączniku zawiera jedynie podpis zaufany, który służy do weryfikacji dokumentów dla administracji publicznej. Firma Netmark nie jest urzędem, dlatego nie możemy zrealizować Państwa dyspozycji. W przypadku jeśli nie posiadają Państwo podpisu kwalifikowanego, uprzejmie proszę o przesłanie wniosku listownie."

Naprawdę nie możecie wydać kodu authinfo bez przeslanej do was kartki papieru?
  • Odpowiedz
Podpis ePUAP jest przeznaczony do komunikacji między obywatelami a urzędami. Ponieważ netmark.pl nie jest urzędem, nie możemy zaakceptować wniosku podpisanego profilem zaufanym.

Wniosek przesłany elektronicznie jest akceptowany jeśli posiada kwalifikowany komercyjny podpis elektroniczny. Do najpopularniejszych podpisów kwalifikowanych należą: Sigilium Sign, Szafir 2.0, proCertum SmartSign czy PEM-HEART 3.9 oraz SecureDoc 2 firmy EuroCert. Przesyłam link do artykułu: https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/0075
  • Odpowiedz
  • 0
@sofad1993: Póki co mam opłacone na jeszcze 2 lata, więc jeszcze siedzę, ale słyszałem i widziałem, że OVH jest spoko.
O ile nie zrównają cen z konkurencją, to w połowie 2026 się wynoszę z netmarka (pół roku na wyciągnięcie od nich kodu powinno wystarczyć).
  • Odpowiedz