Aktywne Wpisy

pyszniarz +58
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
mirkax +1217
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku ręczny przeciwpancerny pocisk kierowany FGM-148 Javelin — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę

źródło: 214
Pobierz
03.2025 - domena .net na 2 lata, koszt 400zł netto xD
Halo @netmark_pl , czy wszystko u was dobrze? Dla porównania, domena .net na OVH jest za 73zł netto za rok.
#netmark #domeny
W przypadku pytań lub wątpliwości zachęcam do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta – chętnie pomożemy i udzielimy szczegółowych informacji.
E-mail: support@netmark.pl, tel: (+48) 18 540 62 13.
Naprawdę nie możecie wydać kodu authinfo bez przeslanej do was kartki papieru?
Wniosek przesłany elektronicznie jest akceptowany jeśli posiada kwalifikowany komercyjny podpis elektroniczny. Do najpopularniejszych podpisów kwalifikowanych należą: Sigilium Sign, Szafir 2.0, proCertum SmartSign czy PEM-HEART 3.9 oraz SecureDoc 2 firmy EuroCert. Przesyłam link do artykułu: https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/0075
O ile nie zrównają cen z konkurencją, to w połowie 2026 się wynoszę z netmarka (pół roku na wyciągnięcie od nich kodu powinno wystarczyć).