Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

03.2025 - domena .net na 2 lata, koszt 400zł netto xD
Halo @netmark_pl , czy wszystko u was dobrze? Dla porównania, domena .net na OVH jest za 73zł netto za rok.
#netmark #domeny
W przypadku pytań lub wątpliwości zachęcam do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta – chętnie pomożemy i udzielimy szczegółowych informacji.
E-mail: support@netmark.pl, tel: (+48) 18 540 62 13.
Naprawdę nie możecie wydać kodu authinfo bez przeslanej do was kartki papieru?
Wniosek przesłany elektronicznie jest akceptowany jeśli posiada kwalifikowany komercyjny podpis elektroniczny. Do najpopularniejszych podpisów kwalifikowanych należą: Sigilium Sign, Szafir 2.0, proCertum SmartSign czy PEM-HEART 3.9 oraz SecureDoc 2 firmy EuroCert. Przesyłam link do artykułu: https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/0075
O ile nie zrównają cen z konkurencją, to w połowie 2026 się wynoszę z netmarka (pół roku na wyciągnięcie od nich kodu powinno wystarczyć).