Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak w 2019 napisałem post na AMW jak to chodząc wieczorami po nowych osiedlach widać tylko pojedyncze mieszkania w którym świeci sie światło i ktoś mieszka. Dla mnie to było niepojęte ze ktoś kupuje mieszkanie i ono sobie puste stoi. Ale za to jak zostałem zjechany przez mirkow deweloperskich...

"Brakuje 2 miliony mieszkan!", "Ale wspaniala analiza! Gdyby wszystkie analizy byly robione w taki sposob! Brakuje 2 miliony mieszkan!.", "Jest wolny teraz sezon!"

A ja dalej, jak odwiedzam Polske to sobie od czasu do czasu wieczorem dalej chodzę po tych nowych osiedlach i one wszystkie wyglądają jak chińskie ghost towns. Pytanie... jak mocno to jebnie jak wprowadza podatek od pustostanów i katastralny?

#nieruchomosci
P4ncak3 - Pamiętam jak w 2019 napisałem post na AMW jak to chodząc wieczorami po nowy...

źródło: China-ghost-city-500x352

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P4ncak3: nie wprowadzą. Nie przez najbliższe 25 lat. Tu nadal ślepy, stary alkoholik o trzęsących się rękach może sobie dowolnie strzelać w otwartym terenie do "dzików".
Ty młody jak chcesz kupić mocniejszą wiatrówkę to leć na spowiedź do psychologa, komendanta i proboszcza.
  • Odpowiedz