Aktywne Wpisy
Fjubens +23

Osayomato +2
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?

artykuł o problemach w związkach Ukraińców, którzy zostali wysłani na front, został opatrzony nagłówkiem
"Staliśmy się sobie z Serhijem dużo bliżsi niż przed wojną. Nawet s--s po 20 latach małżeństwa stał się lepszy"
powinni to zdjęcie opatrzyć memem s--s-dajcie-mi-s--s.jpg
wiadomo że s--s jest ważny ale nie wiem czy pisałbym o tym w tytule artykułu o wojnie xD
sam adres URL to też jest szczyt - Wojna dla wielu Ukrainek okazała się kołem ratunkowym
no w zasadzie to może Putinowi przyznać nagrodę Nobla za działania na rzecz Ukrainek xD
https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,31695035,wojna-dla-wielu-ukrainek-okazala-sie-kolem-ratunkowym.html
#ukraina #pieklokobiet #pieklomezczyzn #wyborcza #logikarozowychpaskow #wojna
Straszne, nie wiem czy to autorka miała na myśli, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lawyerJamesMcGill: który?