Wpis z mikrobloga

Ale by sobie poszedł człowiek do takich delikatesów typu Alma i kupił produkty marek, które lubił
jak np milka, jogobella, nestle czy po prostu trochę wędliny ciętej na miejscu.
Niebawem zatęsknimy za tym, co się lubiło bo te lidle/biedronki wypierają każdy produkt z półki.
Ostatnio z mojego lidla wypadła marka jogobella właśnie a i widać, że coca-cola/pepsi też jest na wylocie bo wjeżdża lidlowska "freeway cola" a zwykła milka kosztuje już 7,49zł a zamiennik lidlowy 4,49

#zakupy #lidl #biedronka #gotujzwykopem #polska
okoboji - Ale by sobie poszedł człowiek do takich delikatesów typu Alma i kupił produ...

źródło:

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: Ja mam u siebie normalny sklep lokalny. Milka w NORMALNEJ cenie 4,99zł. Coca COla też cały czas 7,99zł. Muszynianka 2,29zł. Wędliny, mięso na wage, taniej niż w syfilisie Biedronce. Za niedługo zaczną takie sklepy wypierać te biedrostonki.
  • Odpowiedz
@okoboji Kiedy wy ludzie się w końcu nauczycie, że Lidl czy Biedronka to DYSKONTY, a nie markety czy delikatesy. W nich z założenia nie było, nie ma i nie będzie szerokiego asortymentu.
  • Odpowiedz
@saaz: I bardzo dobrze, po co przepłacać za te same produkty praktycznie które bardzo często są tymi samymi produktami, ale w lidlowych opakowaniach? xD Jak ktoś czyta czasami co pisze na opakowaniach to wie o co chodzi.
  • Odpowiedz