Aktywne Wpisy

Gmeras +172
Kontynuacja wpisu https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci/strona/1
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,
Witajcie, byłem dziś u psychologa. Miło było porozmawiać, ale większe wsparcie otrzymuję od rodziny i anonimowych Mirków. Rozmowa była przyjemna, ale nie wyniosłem z niej zbyt wiele. Domyślam się, że psycholodzy są różni, jednak na razie mam takie odczucia.
Odwiedziłem też dziś Różową – niestety, bez zmian. Już nie liczę na cud, chcę tylko, żeby nie cierpiała. Wyglaskalem ją tak mocno, jak tylko się dało. Po pewnym czasie przyszła jej ciocia,

Mam dla wykopków garść faktów, które wywołają bardzo nieprzyjemny dysonans poznawczy. Mianowicie:
1) Cebe od ośmiu miesięcy przebywa w Cambo.
2) Nie ma konwencjonalnej pracy etatowej ani własnego biznesu.
3) Wydatki ma niemałe; najmuje dom (cały, a nie małe mieszkanko) i do tego ma babę. Nie posądzam go, żeby opłacał abonament, ale każda baba, wiadomo, kosztuje.
4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
Jedynym
1) Cebe od ośmiu miesięcy przebywa w Cambo.
2) Nie ma konwencjonalnej pracy etatowej ani własnego biznesu.
3) Wydatki ma niemałe; najmuje dom (cały, a nie małe mieszkanko) i do tego ma babę. Nie posądzam go, żeby opłacał abonament, ale każda baba, wiadomo, kosztuje.
4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
Jedynym

![[AMA] An Amazing Wizard - trailer mojej gry.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8117ea07644847bd6788f4adc74e152cff1d8b8c8d4c145930c8be7bda273dac,q80.jpg)

1. remote 27k
2. hybryda 2dni biurze/tydzień 34k ( -300 zł abonament parkingowy, 20min samochodem)
dla mnie 2 opcja to no-brainer, a dla Was jeśli nie to jaka musiała by to być różnica w kwocie na koniec miesiąca?
Opcja 2.
Jak znam życie po pół roku już bedzie 100% zdalnie...
30 min x 2 strony x 2 dni x 4 tygodnie = około 8h zmarnowane miesięcznie na dojazdy, więc 7k miesięcznie więcej raczej jest tego warte
ale tak, taka kwota zrobi całkiem sporą różnicę w skali roku
@bart40404: w przeszłości czasem tutaj czytałem, że żadna kwota nie zachęci do pojawienia się [nawet sporadycznego] w biurze, więc chciałem na przykładzie sprawdzić jak wygląda to przy obecnym rynku
W sumie racja.
U mnie jest limit 50km od biura. Ci bliżej teoretycznie mogą być wezwani do biura raz na miesiąc (głównie chodzi o ludzi ze sprzedaży i biznesu, IT to tylko na śledzika w święta się widzą)
Przy czym zespół jest rozsiany po kontynentach więc spotkanie w biurze jest bez sensu.