Aktywne Wpisy
Milo900 +4
Hej czy taki motocykl na pierwszy motocykl po zdaniu egzaminu bedzie ok ?
2011r.
41k przebiegu
185 koni
Oczywiście
2011r.
41k przebiegu
185 koni
Oczywiście

źródło: temp_file5246669911324827146
Pobierz
LamajHarma +874
Świderski od kilkunastu spotkań c---a gra w kadrze i takie coś o--------a po golu z Maltą xD co to jest za kadra idiotów
#mecz
#mecz

źródło: 51982dc9ae23b45f52431fd7a873b91e419fab2a60dc056ce4bae3dbdb16872a
Pobierz
1) Cebe od ośmiu miesięcy przebywa w Cambo.
2) Nie ma konwencjonalnej pracy etatowej ani własnego biznesu.
3) Wydatki ma niemałe; najmuje dom (cały, a nie małe mieszkanko) i do tego ma babę. Nie posądzam go, żeby opłacał abonament, ale każda baba, wiadomo, kosztuje.
4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
Jedynym racjonalnym wytłumaczeniem tego, że Cebe może pozwolić sobie na taki standard życia w Kambo, jest po prostu to, że jest kasiasty. Wiem, że wykopki będą teraz miotać się i robić ekwilibrystyczne fikołki tylko po to, żeby przekonać samych siebie, że jest inaczej...
Cebe vs wykopki 1:0
#raportzpanstwasrodka
@Ziemniak_Skrobiowy: kto ? Nie znam człowieka.
@debi5s: 4) Kanał się rozkręca, ale zyski nie są jeszcze oszałamiające.
@debi5s: 1 )Prezes i Klapek to starzy wyjadacze, którzy w szczycie popularności mieli dość dużo wyświetleń.
źródło: Blyat
Pobierzczyli dokładnie tak jak ty. no bo co ty niby masz czego oni nie mają?
+ mumin utrzymuje z tej kasy całą rodzinę. maniek to nie zagadka, tylko po prostu ze średniego kanału i live da się tyle zarobić żeby tam jakoś żyć. klapkowi wyświetlenia spadły, musi się też opiekować córką. krzychu potrafi z kanału i live wyżyć w stolicy.
@Hexenbrenner: W największych miastach najszybszym i ogólnie najlepszym środkiem transportu jest metro. Nie brakuje tam majętnych ludzi, którzy z wyboru rezygnują z posiadaniami samochodu.
W Cambo samochodu nie potrzebujesz z innych powodów. Gdybym zdecydował się na zamieszkanie tam, prawdopodobnie też w zupełności wystarczyłby mi skuter i tuktuki.
Mam dla Ciebie dysonans poznawczy Cebe.
Mam wyksztalcenie, pracowalam w kambo przez ponad rok i nie robilam z siebie debila. Malo tego bylam w Kambo zanim Ty znalazles ten kraj na mapie. Zarabialam wiecej niz kambozule, ktorzy siedza na zebrolajwach. Jest masa expatow z PL ktorzy moga sie wykazac czyms wiecej niz chlaniem i przyganianiem Panienek za chajs. Czy to w Indonezji czy w Tajlandii, prowadza swoje biznesy pracuja