@Kruszetopy ja miałem. Wkłady fioletowe pyszne. Urządzenie bardzo ładne, ale po miesiącu pety mi się łamały w środku podczas wyciągania. A system do czyszczenia nie istnieje, jeszcze gorszy niż GLO. Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak go miałem to wkłady były dostępne tylko w sieci inmedio pomimo tego że na apce pokazywało, że na Orlenie też są
@Kruszetopy pale i polecam. Dym jest widoczny. Areozol nie parzy jak w przypadku glo air x2. Czyszczenie latwe bo nie ma igly tylko gorace powietrze. W smaku wg mnie lepsze od glo a gorsze od iqosa. 5 minutowa sesja bez limitu zaciagniec jest satysfakcjonujaca i daje uczucie „napalenia” bez potrzeby uzycia drugiego wkladu. A przy glo i iqosie nieraz jaralem dwa jeden po drugim. Dostepnosc wkladu rozna - u mnie lokalnie
@OKography: Dzieki za odpowiedz. Wiesz moze czy najzwyklejszy klasyczny smak samego tytoniu nie ma zadnych dodatkow zapachowych czy wyczuwalnych nut smakowych oraz posladzanego ustnika? Pytam bo te wklady do glo to jest jakas kpnia i kazdy tyton jest z dodatkiem smakowym, zapachowym oraz ma posladzany smakowy ustnik...
@Kruszetopy pale wyłącznie tytoniowe :) ustniki nie są „posladzane” i nie zostawiaja na ustach slodkiego smaku. Zwykle wybieram Goldy lub Bronze. Smaku zwyklej fajki nie uzyskasz, bo w niej proces spalania sprawia ten charakterystyczny smak. Goldy sa najbardziej zblizone w miare lagodne. Bronze mocniejszy i raczej czyms aromatyzowany - podobny smak do „Terracota” od Neo Glo, ale bardziej naturalny. Zalecam „mieszac” paczki tzn palic raz tą raz tą bo smaki potrafią
#podgrzewacztytoniu #glo #ploom #iqos #pytanie #pytaniedoeksperta
Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak go miałem to wkłady były dostępne tylko w sieci inmedio pomimo tego że na apce pokazywało, że na Orlenie też są