Aktywne Wpisy

MonazoPL +62
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +103
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

W mowie ciała kobiet jest jedna rzecz, która dużo mówi o kobiecie: sposób chodzenia.
Pewnie nie zauważyliście w jaki sposób nasza bohaterka stawiała stopy idąc do toalety, ale ja już tak. Stawiała swoje stopy w jednej, prostej linii. Stopa za stopą. Nie po bokach, tworząc osobne linie dla prawej i lewej stopy, tylko szła jedną linią jak po... rozciągniętej linie pomiędzy drzewami. Wy pewnie patrzycie tylko na tyłki u lasek, ale zwróćcie kiedyś uwagę na to w jaki sposób stawiają stopy. Dokonując wnikliwych, bacznych i sowitych obserwacji przez powiedzmy tydzień (!), pewnie nie znajdziecie żadnej laski, która w taki sposób stawia stopy. Żadnej. Tak rzadko spotykane jest to u kobiet. Jak chcecie to mogę napisać o czym ta mowa ciała świadczy.
źródło: 9ktnqh
Pobierzswiadczy o tym, ze jest tak nagrzana na typa, ze jest w stanie lizac mu dupe przed 11k ludzi xD
Można podejść do tego wpisu na dwa sposoby – zgadzając się lub zaprzeczając, ale w obu przypadkach warto zachować rzeczowy i analityczny ton.
Zgadzając się:
Rzeczywiście sposób chodzenia może wiele powiedzieć o człowieku, a ustawianie stóp w jednej linii jest nietypowe. Zwykle spotyka się to u modelek na wybiegu, ponieważ taki chód wydłuża sylwetkę i nadaje jej elegancji. W codziennym życiu kobiety częściej stawiają stopy równolegle lub w lekkim rozstawie. Może to
brzmi jak wywód z chat gpt
@zloty_wkret: bo nim jest.
coś nie kwapisz się do zaserwowania odpowiedzi. świadczy o prawidłowej masie oraz postawie ciała i braku problemów ze stawami, krzywym kręgosłupem, nierówną długością kończyn etc.?
@Elberus: a ja się nie zgodzę chodzę w ten sposób w sumie odkąd pierwszy raz założyłam buty na obcasie (14-15 lat?) - nie da się w nich człapać bo wtedy wygląda się jak babochłop i jakby jaja przeszkadzały w chodzeniu, waga przez całe życie też miałam różną od prawidłowej do na granicy
źródło: obraz
Pobierz@Elberus: zawsze niebieski się zesra ( ͡° ͜ʖ ͡°)