Wpis z mikrobloga

@ama_tor: miałem tak samo - henryk zmienia kierunki uderzenia, przestaje walić itp. Na szczęście wystarczy i tak potrenować u niego a twoja postać wejdzie na naprawdę fajny poziom i walka nie będzie już taka trudna. Ja no nie korzystam z tych technik
  • Odpowiedz
  • 0
@Shoujiki dzięki! Jeszcze jedno pytanie, co robisz jak masz mało życia i nie masz gdzie spać? Miałem misję z poszukiwaniem złodziei wozu od kowala i po walce z złodziejami musiałem walczyć z uciekinierem z minimalną ilością życia.
  • Odpowiedz
@ama_tor: jeszcze nie opanowałem leczenia postaci. U mnie sprawdziło się u Bożeny sobie porobić te lecznicze napary (na łące obok masz wszystkie składniki) i wytłuc małe obozy bandytów, żeby porobić sobie miejsca do spania
  • Odpowiedz
@ama_tor: wykupuj miejsca do spania w karczmach (50 groszy kazde, mozesz sie targowac) Napary z nagietka, im lepsze tym szybciej zdrowie wroci. Innych sposobow brak (albo ja nie znam).
  • Odpowiedz
@ama_tor: masz male staty sily i zrecznosci - sprawdz czy bron ktora uzywasz nie ma wymagan wyzszych - wtedy wytrzymalosc znika jak szalona jak nie spelniasz. Duzo trenuj i morduj bandytow, w mig bedziesz bogem (uswiadom to sobie)
  • Odpowiedz
  • 0
@Shoujiki właśnie byłem po walce - spać nie mogłem bo byłem poważnie ranny, byłem też najedzony a żadnej łaźni nie widziałem na początku gdy
  • Odpowiedz
@ama_tor: ogółem z czasem twoja postać będzie silniejsza i rzadziej będzie taki problem z atakiem, chodzi o współczynnik siły i zręczności też ważny jest dystans i bicie w tempo, bo jak za wcześnie naciśniesz ppm to dlatego Henryk nie wykonuje ataku, z czasem ogarniesz i zobaczysz kiedy co wciskać, jak chcesz kombinację dobrze bić to po pierwszym ciosie jak wybierzesz dobry kierunek i widzisz jak tem kursor odpowiedzialny za kierunek
  • Odpowiedz
  • 0
@Shoujiki byłem wtedy u Bożeny, mała ilość życia nie pozwoliła mi nigdzie dojść, więc po 30 min kombinowania wczytałem grę i walczyłem jeszcze raz
  • Odpowiedz