Aktywne Wpisy

mirko_anonim +146
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +181
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

@Linnior88 Może to jakiś naturalny ewenement haha
Ten chirurg który jej to zrobił to w cyrku powinien pracować chłop zrobił eksperyment społeczny, dokleil do anorektyczki jakieś arbuzy, zdajesz sobie sprawę że nawet taki chirurg plastyczny ma jakis niby swój kodeks estetyczny że może odmówić operacji ktore szpecą ? Przecież laska wygląda jak mem