Aktywne Wpisy
ArtBB +157
Mam takie hobby, że lubię porównywać na google maps widok z góry na osiedla z wielkiej płyty i nowe budownictwo. Szczególnie wyszukiwać takie miejsca gdzie leżą obok siebie. Betonowi oprawcy to najgorsze co spotkało kapitalistyczną Polskę.
#nieruchomosci #warszawa #polska #feels
#nieruchomosci #warszawa #polska #feels

źródło: pato1
Pobierz
Leher +522
Cześć, szybko minęło pół roku od ostatniej aktualizacji. Zapraszam was na ostatni* wpis z tej serii. Tym razem załączam nie tylko zdjęcia z Tuwima Sky na ulicy Tuwima 95, ale też zdjęcia z sąsiedniej inwestycji Tuwima Gardens na ulicy Tuwima 97 na której pół roku temu jeszcze się coś działo, słychać było dźwięki budowy. Od ostatniego wpisu trochę się zmieniło:
- zburzony został budynek obok wjazdu spod którego robiłem zdjęcia,
- brama zamknięta na
- zburzony został budynek obok wjazdu spod którego robiłem zdjęcia,
- brama zamknięta na

źródło: 20250330_155112
Pobierz
Mam tak małą pojemność płuc przez astmę, że mam ochotę rozerwać sobie żebra żeby mieć więcej miejsca. Nawet ziewać nie mogę, ani wziąć pełnego oddechu. Robiłem ćwiczenia na przeponę, ale nic to nie daje.
#alergia #zdrowie #medycyna #drzewa #lekarz
Co do tych olejków już mnie kiedyś ktoś
źródło: temp_file4208055598823756337
PobierzA co do przepony, to można iść na masaż przepony, u mnie mega pomógł (ale poszłam na niego ze względu na to, że faktycznie była spięta)
Same w sobie powinny pachnieć daną substancją a nie chemicznie, jak zużyjesz te co masz to porównaj sobie z innymi producentami.