@jueun: A o czym ma gadać z 30-to latką? Że ją plecy bolą, że jej eks to gnój, że ona się już wyszalała, jakie kanapki miał pan kanapka w korpo, że facet jej koleżanki ją zabrał do super knajpy albo na wakacje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim bo ludzie z boku widzą rzeczy trochę szerzej a nie przez pryzmat emocji jak ty , szansę na przetrwanie takiego związku są małe bo jest mloda nie wyszalala się i jeszcze jej się może dużo zmienić łącznie z tobą , może jesteś tylko chwilowym bankomatem , różnica wieku by nie raziła gdybyś ty miał 40 a ona 30 bo wtedy oboje jesteście dorosłymi ludzmi w tej chwili jesteś prawdę mówiąc
@mirko_anonim: przez szkołę koedukacyjną zrobiło się "parcie" na związki rówieśnicze, chociaż dla obu stron bardziej korzystne jest, gdy mężczyzna jest o te kilka lat starszy od kobiety. Póki ta różnica jest w okolicach dychy to jest to zdrowa sytuacja. Olać
@mirko_anonim o czym może gadać 30letni facet z laską, która dopiero co skończyła szkołę? Jak matura jej poszła, czy jej się podoba jej pierwsza praca na umowę zlecenie, gdzie ciuchy ładne kupuje? Obrzydliwe
silny-znawca-81: @jueun @Linnior88 Ja mam 30 i lepiej dogaduje się z laskami 17-24 niż w moim wieku. Wy na prawdę myślicie, że z pannami 30+ gada się o kosmosie i literaturze pięknej? Zazwyczaj taka 30-stka to nadal 20 w głowie ale zerowy poziom energii i zmęczenie życiem + marudzenie. Z drugiej strony nie mam zamiaru gadać z 18stkami o rachunkach i kredytach bo po co? Zazwyczaj gada się o
silny-znawca-81: @rtone: Paradoksalnie bardziej pogadasz z taką 20-stką niż 30-stką. Młode laski jeszcze z racji szkoły/studiów muszą ogarniać co się dookoła dzieje, różne tematy, wiedza ogólna + są pokoleniem z doby internetu więc są na bieżąco. Kiedyś rozmawiam z taką 30+ i nie wie co to Blik i nie wie co to inflacja bo nie pamięta definicji :)
@smallboobslover ta 'mlodka " też z czasem wyrasta i zaczyna myśleć o młodszych twardszych facetach a nie o wujkach z miękką krewetka 🍤 I nie nikogo sobie nie "wychowasz" możesz krotkotrwale zmanipulować ale jak dorośnie będzie miała swój rozum to się obróci przeciwko tobie jak się kapnie
@Kitku_Karola: wiekszosc ludzi nie ma kariery. wiec te cale kilkanascie lat w tyl z awansami i podwyzkami. to jest jakas taka wizja, naiwna jak swiat wyglada. a serca pompuja ta sama krew ktora przeplywala, jak alfa zostawala najsliniejsza malpa.
powiedziałam nie chce psuć zabawy ale największe libido mają młodzi faceci i starsze laski dlateho tyle filmików typu "m--f" facet też ma swój termin przydatności zaczyna mieć zakola siusiak mięknie bebech rośnie
@Linnior88: Nie chcę psuć zabawy ale tobie, około 30, zostali właśnie ci 40+. I lepiej nie grymaś za bardzo, bo 50+ jest w kolejce.
@qusqui21 ja mając 18 lat a mając 28 lat to jak niebo i ziemia. Przy czym 18 lat -zaburzenia psychiczne, zero hajsu, siano w głowie, zerowe wyobrażenie o życiu, zero zdrowego dialogu. 28 lat - brak zaburzeń psychicznych bo dawno wyleczone z hajsu co zarabiałam przez te lata, miałam trochę oszczędności które by mi pozwoliły kupno mieszkania z chłopakiem. Nie miałam nigdy spektakularnej kariery ale po prostu będąc jeszcze przed końcem
Najbardziej bawią mnie „restauratorzy” którzy odklejają te naklejki XD Za dwa tygodnie nikt nie będzie pamiętać o tej dramie, tak samo jak o ich budzie z kebabem XD #ksiazulo
Ogólnie polki (i polskich cucków też) możesz striggerować dwiema rzeczami:
- masz Ukraińską dziewczynę
- masz dużo młodszą
Ja mam 30 i lepiej dogaduje się z laskami 17-24 niż w moim wieku. Wy na prawdę myślicie, że z pannami 30+ gada się o kosmosie i literaturze pięknej? Zazwyczaj taka 30-stka to nadal 20 w głowie ale zerowy poziom energii i zmęczenie życiem + marudzenie. Z drugiej strony nie mam zamiaru gadać z 18stkami o rachunkach i kredytach bo po co? Zazwyczaj gada się o
Młode laski jeszcze z racji szkoły/studiów muszą ogarniać co się dookoła dzieje, różne tematy, wiedza ogólna + są pokoleniem z doby internetu więc są na bieżąco.
Kiedyś rozmawiam z taką 30+ i nie wie co to Blik i nie wie co to inflacja bo nie pamięta definicji :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
I nie nikogo sobie nie "wychowasz" możesz krotkotrwale zmanipulować ale jak dorośnie będzie miała swój rozum to się obróci przeciwko tobie jak się kapnie
Tylko według mnie taki związek nie przetrwa długo bo dziewczyna pójdzie w tango
@Linnior88: Nie chcę psuć zabawy ale tobie, około 30, zostali właśnie ci 40+. I lepiej nie grymaś za bardzo, bo 50+ jest w kolejce.