Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +508
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

źródło: temp_file3374037327982916187
Pobierz@PanAlbert: Tusk był pewny, że PiS już wszystkim chętnym wizy sprzedał, dlatego jest zszokowany.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nie wiem, mówię po prostu o tych wspieranych przez posłów Platformy Obywatelskiej xD
źródło: image
Pobierz@misiopysio: te całe 300 wiz, które ustaliła wielka komisja śledcza, a i tak te 300 będzie jeszcze weryfikowane w sądzie? o tym wielkim przekręcie dla wszystkich chętnych mówisz? xDDD
Tylko 300 chętnych było na wizy do Polski czy co? xDDD
@misiopysio: ale ja nie potrzebuję żadnych układów z Tobą xDDD Masz tutaj czarno na białym te swoje 300 000 nielegalnych wiz xDDD
Pobierz@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nołnejmów??? Posłów Platformy Obywatelskiej, jeden z nich jest teraz Europosłem Platformy Obywatelskiej - której przewodniczącym jest kto??? no kto???
Zgadłeś! Donald Tusk xDDD
On nie wie kogo ma w partii czy bierze kogo chce, wpisuje na listę do sejmu i europarlamentu xDDD
Nie rób z Tuska aż takiego idioty xDDD
@PanAlbert: Nigdzie nie napisałem o nielegalnych wizach. Teraz Ty Łap czarno na białym, pisowska popierdółko a koledze @Salam-Abdul-Al-Stulejari odpisz ilu tych imigrantów wpuścili goście ze zdjęcia xd
źródło: IMG_20250214_150214
PobierzChyba, że zarzucasz Platformie Obywatelskiej zacieranie śladów i współudział xDDD
Bo przecież o tylu wizach dokładnie 358 skończyło się w raporcie Platformerskiej komisji śledczej xDDD
A ci muzułmańscy imigranci to w większości uzbekowie, już nie brzmi tak przerażająco co? xDDD
źródło: tonietosamo
Pobierz@misiopysio: A nie chciała??? xDDD Pamięć Ci ktoś zresetował czy co??? xDDD
Pobierz@PanAlbert: Ilu imigrantów wpuścił poseł ze zdjęcia?
@misiopysio: uff Na szczęście zmieniła się polityka w Niemczech i uchodźcy już nie są mile widziani, a on nie zdążył dorwać się do władzy gdy jeszcze byli mile widziani. Opatrzność nad Polską tym razem czuwała xDDD
Chyba, że on wcale uchodźców mile nie witał, tak tylko żartował xD
a skończyło się na 358 wizach xDDD
Nie rób fikołków xD