Aktywne Wpisy

okoboji +72
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
BedzieDobraGra +73
Proszę o wyrozumiałość. Człowiek zdrowy, czuje się na 20 lat mniej, 3 dorosłych dzieci (nawet dziewczyna jednego syna powiedziała, że jestem za młody, żeby być jego Tatą :) ). Czas to bezwzględny drań.
źródło: dowod_redacted
Pobierz

źródło: temp_file3374037327982916187
Pobierz@PanAlbert: Tusk był pewny, że PiS już wszystkim chętnym wizy sprzedał, dlatego jest zszokowany.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nie wiem, mówię po prostu o tych wspieranych przez posłów Platformy Obywatelskiej xD
źródło: image
Pobierz@misiopysio: te całe 300 wiz, które ustaliła wielka komisja śledcza, a i tak te 300 będzie jeszcze weryfikowane w sądzie? o tym wielkim przekręcie dla wszystkich chętnych mówisz? xDDD
Tylko 300 chętnych było na wizy do Polski czy co? xDDD
@misiopysio: ale ja nie potrzebuję żadnych układów z Tobą xDDD Masz tutaj czarno na białym te swoje 300 000 nielegalnych wiz xDDD
Pobierz@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nołnejmów??? Posłów Platformy Obywatelskiej, jeden z nich jest teraz Europosłem Platformy Obywatelskiej - której przewodniczącym jest kto??? no kto???
Zgadłeś! Donald Tusk xDDD
On nie wie kogo ma w partii czy bierze kogo chce, wpisuje na listę do sejmu i europarlamentu xDDD
Nie rób z Tuska aż takiego idioty xDDD
@PanAlbert: Nigdzie nie napisałem o nielegalnych wizach. Teraz Ty Łap czarno na białym, pisowska popierdółko a koledze @Salam-Abdul-Al-Stulejari odpisz ilu tych imigrantów wpuścili goście ze zdjęcia xd
źródło: IMG_20250214_150214
PobierzChyba, że zarzucasz Platformie Obywatelskiej zacieranie śladów i współudział xDDD
Bo przecież o tylu wizach dokładnie 358 skończyło się w raporcie Platformerskiej komisji śledczej xDDD
A ci muzułmańscy imigranci to w większości uzbekowie, już nie brzmi tak przerażająco co? xDDD
źródło: tonietosamo
Pobierz@misiopysio: A nie chciała??? xDDD Pamięć Ci ktoś zresetował czy co??? xDDD
Pobierz@PanAlbert: Ilu imigrantów wpuścił poseł ze zdjęcia?
@misiopysio: uff Na szczęście zmieniła się polityka w Niemczech i uchodźcy już nie są mile widziani, a on nie zdążył dorwać się do władzy gdy jeszcze byli mile widziani. Opatrzność nad Polską tym razem czuwała xDDD
Chyba, że on wcale uchodźców mile nie witał, tak tylko żartował xD
a skończyło się na 358 wizach xDDD
Nie rób fikołków xD