Wpis z mikrobloga

Tusk był pewny, że PiS już wszystkim chętnym wizy sprzedał, dlatego jest zszokowany.

@misiopysio: te całe 300 wiz, które ustaliła wielka komisja śledcza, a i tak te 300 będzie jeszcze weryfikowane w sądzie? o tym wielkim przekręcie dla wszystkich chętnych mówisz? xDDD
Tylko 300 chętnych było na wizy do Polski czy co? xDDD
  • Odpowiedz
Zróbmy tak: ja Ci napiszę, że masz rację a Ty w zamian napiszesz ilu śniadych i ciemniejszych wpuścił do Polski PiS :*

@misiopysio: ale ja nie potrzebuję żadnych układów z Tobą xDDD Masz tutaj czarno na białym te swoje 300 000 nielegalnych wiz xDDD
PanAlbert - >Zróbmy tak: ja Ci napiszę, że masz rację a Ty w zamian napiszesz ilu śni...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
jęczysz o tusku a wrzucasz zdjęcie jakichś nołnejmów z kartonami xd no typowy pisowiec

@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nołnejmów??? Posłów Platformy Obywatelskiej, jeden z nich jest teraz Europosłem Platformy Obywatelskiej - której przewodniczącym jest kto??? no kto???
Zgadłeś! Donald Tusk xDDD
On nie wie kogo ma w partii czy bierze kogo chce, wpisuje na listę do sejmu i europarlamentu xDDD
Nie rób z Tuska aż takiego idioty xDDD
  • Odpowiedz
@misiopysio: haha no i właśnie to często i pod dyktando to wyszło raptem coś ponad 350 wiz xDDD
Chyba, że zarzucasz Platformie Obywatelskiej zacieranie śladów i współudział xDDD
Bo przecież o tylu wizach dokładnie 358 skończyło się w raporcie Platformerskiej komisji śledczej xDDD
A ci muzułmańscy imigranci to w większości uzbekowie, już nie brzmi tak przerażająco co? xDDD
PanAlbert - @misiopysio: haha no i właśnie to często i pod dyktando to wyszło raptem ...

źródło: tonietosamo

Pobierz
  • Odpowiedz
Ilu imigrantów wpuścił poseł ze zdjęcia?

@misiopysio: uff Na szczęście zmieniła się polityka w Niemczech i uchodźcy już nie są mile widziani, a on nie zdążył dorwać się do władzy gdy jeszcze byli mile widziani. Opatrzność nad Polską tym razem czuwała xDDD

Chyba, że on wcale uchodźców mile nie witał, tak tylko żartował xD
  • Odpowiedz
@misiopysio: Nie no misiu pysiu zacząłeś od tego:

Tusk był pewny, że PiS już wszystkim chętnym wizy sprzedał, dlatego jest zszokowany.

a skończyło się na 358 wizach xDDD

Nie rób fikołków xD
  • Odpowiedz