Aktywne Wpisy

FejsFak +109
WymieniΕem ten modulik VCD przez ktΓ³ry byΕy bΕΔdy na magistrali CAN ale nic to nie daΕo, auto dalej nie chce zapaliΔ :(
Podpinam ΕΌarΓ³wkΔ 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas krΔcenia czyli ECU nie daje napiΔcia na wtryski. JuΕΌ zaczyna mi brakowaΔ pomysΕΓ³w co moΕΌe byΔ nie tak. Jak siΔ okaΕΌe, ΕΌe to jakiΕ bezpiecznik albo przekaΕΊnik (niby wszystko sprawdzaΕem i jest git) to bΔdΔ siΔ ΕmiaΕ z siebie caΕy
Podpinam ΕΌarΓ³wkΔ 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas krΔcenia czyli ECU nie daje napiΔcia na wtryski. JuΕΌ zaczyna mi brakowaΔ pomysΕΓ³w co moΕΌe byΔ nie tak. Jak siΔ okaΕΌe, ΕΌe to jakiΕ bezpiecznik albo przekaΕΊnik (niby wszystko sprawdzaΕem i jest git) to bΔdΔ siΔ ΕmiaΕ z siebie caΕy
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +100
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zΕ i ja pier\*\*\*Δ
Wszystkie oferty jakie widzΔ zakΕadajΔ spanie w kuchni. Albo kuchniΔ w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwaΔ. Jeden pokΓ³j, z ΕΓ³ΕΌkiem, zlewem i elektrycznΔ pΕytΔ grzewczΔ . 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wyglΔ da 90% ofert.
CoΕcie uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny krΓ³la ze zdjΔΔ poniΕΌej
Wszystkie oferty jakie widzΔ zakΕadajΔ spanie w kuchni. Albo kuchniΔ w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwaΔ. Jeden pokΓ³j, z ΕΓ³ΕΌkiem, zlewem i elektrycznΔ pΕytΔ grzewczΔ . 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wyglΔ da 90% ofert.
CoΕcie uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny krΓ³la ze zdjΔΔ poniΕΌej
ΕΊrΓ³dΕo: kawalerka
Pobierz

Hej Mirko! π
Czas na codziennΔ dawkΔ statystyk z https://mirko.space π
π Najbardziej plusowani (wpisy i komentarze)
1οΈβ£ @freepoint - 3563 π
2οΈβ£ @bombastick - 3240 π₯
3οΈβ£ @mickpl - 2214 π₯
4οΈβ£ @Wielka-Polska-Betonowa - 1963 π
5οΈβ£ @leftfinger - 1836 π
π Najaktywniejsi autorzy wpisΓ³w
1οΈβ£ @wiszal - 53 π
2οΈβ£ @Dueil_angoisseus - 28 π₯
3οΈβ£ @Wielka-Polska-Betonowa - 21 π₯
4οΈβ£ @GomiGomi - 19 π
5οΈβ£ @polu7 - 19 π
π¬ Najaktywniejsi komentatorzy
1οΈβ£ @Van-der-Ledre - 55 π
2οΈβ£ @GomiGomi - 50 π₯
3οΈβ£ @Makavlani - 45 π₯
4οΈβ£ @Tagliacozzo - 41 π
5οΈβ£ @o__0 - 38 π
Te (i juΕΌ niebawem wiele innych) statystyk moΕΌesz niemal w #realtime ΕledziΔ na https://mirko.space π
Do zobaczenia jutro o 7:00 na podsumowaniu #nocnazmiana! π
Wasze feature requesty realizujemy w pierwszej kolejnosci, #piszpriv
#wykop #statystyki #glupiewykopowezabawy #mirkospace #gwiazdymirko
Nie chcesz widzieΔ tych postΓ³w? Dodaj tag #mirkospacedailyupdate na czarnΔ listΔ.