Jak dla mnie serial #paradise robi się całkiem ciekawy z odcinka na odcinek. Myslałem, że to jakiś kryminał czy coś a tu miłe zaskoczenie. Prawie jak w tym serialu z Apple z Farelem. Ale inny klimat tutaj.
@Insiders: też jestem miło zaskoczony, na początku się odbiłem od pierwszego odcinka, pomieszana narracja z przeszłością i teraźniejszością, ale idzie się przyzwyczaić, niby oklepany temat całej historii, ma się wrażenie "ze to już gdzieś było", ale serial daje radę
@dr_matematyk: tak też mam takie odczucia. Ta otoczka troche nadaje temu więcej ciekawości trochę. Że nie jest to aż tak do końca oczywiste. Oby nie spaprali
@Insiders: to ma mieć tylko 8 odcinków, 5 już za nami, chyba, że zostawią jakiś cliffhanger, na potencjalny drugi sezon, chociaż wołałbym jakby to zamknęli w jednej serii
Jak dla mnie serial #paradise robi się całkiem ciekawy z odcinka na odcinek. Myslałem, że to jakiś kryminał czy coś a tu miłe zaskoczenie. Prawie jak w tym serialu z Apple z Farelem. Ale inny klimat tutaj.