Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow Ostatnio zainteresowałem się tematem wymiany do USA z programu flex. Młode p0lki tak gardzą Polską i wszystkim co polskie, że aplikują tam jak p------e, walka o miejsce jest zaciekła - byle tylko wyrwać się z naszego zapyziałego kraju. Taka młoda p0lka myśli, że pojedzie do wielkiej AMERYKI, ma w głowie wielkie plany, że będzie przechadzać się po time square w Nowym Jorku, w--------ć nowojorskiego bajgla i nagrywać vlogi by inne p0lczyska z klasy jej zazdrościły. Na ich nieszczęście p0lek nigdy nie wysyłają do wielkich miast tylko na typowe zadupia gdzieś w Ohio (amerykańska stolica ziemniaka) o liczbie mieszkańców 1000 osób a ich host rodzinami stają się miejscowe wsioki (rednecki), którzy wykorzystują je do zbierania ziemniaków, kukurydzy i pilnowania ich bachorów. W szkole nikt ich nie lubi bo amerykanie gardzą tymi studentami z wymiany i p0lki w ramach desperacji trzymają się z innymi exchange studentami z Meksyku, Filipin czy innych krajów 3-go świata. Ich kanał youtube umiera po 2 filmach bo oprócz wykopków nie ma tam czego pokazywać. Po roku wśród reckecków wracają do Polski i muszą powtarzać klasę bo polska szkoła nie zalicza amerykańskiego programu, gdzie leniwe p0lczystka wybierają sobie takie przedmioty jak - garncarstwo, malowanie czy projektowanie ubrań. Oglądałem z 10 dziewczyn i schemat był zawsze ten sam. A najlepsze, że po powrocie wszystkie zgodnie mówią, że - "jednak w tej Polsce nie jest tak źle"
adam-pajac - #p0lka #logikarozowychpaskow Ostatnio zainteresowałem się tematem wymian...

źródło: flex

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W szkole nikt ich nie lubi bo amerykanie gardzą tymi studentami z wymiany i p0lki w ramach desperacji trzymają się z innymi exchange studentami z Meksyku, Filipin czy innych krajów 3-go świata. Ich kanał youtube umiera po 2 filmach bo oprócz wykopków nie ma tam czego pokazywać. Po roku wśród reckecków wracają do Polski i muszą powtarzać klasę bo polska szkoła nie zalicza amerykańskiego programu, gdzie leniwe p0lczystka wybierają sobie takie przedmioty
  • Odpowiedz
myślę, że to akurat dobry wybór. Szczególnie to pierwsze, ew 3. Raczej lepsze niż kolejne zarządzanie, europeistyka itp (xD sama robie zarządzanie).

@Tyrande: Ja myślę, że to dobry wybór z innego powodu. Przede wszystkim w Polsce nie umie uczyć się zazwyczaj językow obcych po jednej wizycie w Niemczech będziesz lepiej rozumiał i znał podstawy jak w niektórych przypadkach po kilku latach lekcji nawet i tak samo jest dokładnie z angielskim.
  • Odpowiedz
Co 2gi debil planuje robienie pazurków i c---a z tego wychodzi bo za dużo ludzi się tym zajmuje.

@adam-pajac: To jest akurat prawda. Ogólnie ogromny problem jest taki, że szczególnie bardzo duża część kobiet robi coś/otwiera jakiś biznes bo akurat to jest modne a później wielkie zdziwienie bo jest na przykład dużo miejsc w którym możesz sobie zrobić paznokcie więc mało zarabiasz, dużo pań psycholog więc nie masz pracy, dużo
  • Odpowiedz
@adam-pajac: wczoraj przypadkiem oglądałem film "pociąg do Hollywood" i tam był podobny motyw. prawie 40 lat minęło, a KOmpleksy nadal te same. teraz jeszcze dodatkowo POdsycane przez rząd w kierunku ełropejskim.
  • Odpowiedz