Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +237
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

xd
Tak, piszmy tylko, że PiS super, PiS dobry, a koalicja mówiąc o nich, że są źli, okrywa się hańbą tysiąclecia.
@Tak_tylko_dodam: A powinieneś, bo dosłownie za każdym razem tak jest, że całe mirko zasrane Konfederatami piszącymi, co niby neuropki/lewactwo/tuskoboty (nie nadążam już za tą nowomową) wypisują, tylko jakoś tamtych nie widać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Można tylko przyczepić się do 70 baniek na wybory i nie wiem, czy faktycznie mogą się z tego jakoś wytłumaczyć,
Wiekszosc autostrad i eksperowek to dzielo rzadu Tuska. Pendolino tez.
Dzielem PiS jest 50% inflacji, slajdy Izery, CPK oraz zamkniete lasy.
@Tak_tylko_dodam: XD podsłuchiwanie i fabrykowanie wiadomości za pomocą Pegazusa na telefonie szefa sztabu wyborczego opozycji to nie jest afera XD do tego gadanie, że nie wiem co to, że to taka konsola, że to tylko na przestępców. ha tfu!
@Adammik: Wy w tej stajni giertycha jakieś turnusy nienawiści i kłamstwa uprawiacie? Półtorej roku prac komisji, która jedyne co ustaliła, że oprogramowanie kupiono i używano zgodnie z prawem, a ty tu z takim dupsem wpadasz? Nie wstyd ci człowieku, te giertychowe debilizmy tu pisać? Czy może jesteś jeszcze ostatnim niedobitkiem USAID?