Wpis z mikrobloga

Tego się nie spodziewałem.
Przeglądam mikro, a tam tuskoboty cieszą się jak dzieci, bo Tusk ogłosił "plan". Najśmieszniejsze w tym jest to, że Tusk to tylko powiedział, a realizacja będzie taka jak zwykle, czyli 100 na 100 dni :D
Jak można sobie w lustro spojrzeć, by wypisywać takie dyrdymały i po roku dekonstrukcji gospodarki, będąc zafiksowanym na tropieniu mitycznych wiz, czy tropieniu mityczne afery pegasus, dalej kłamać, bez żadnej żenady. Kolejne kłamstwa Tuska, które można już wyrzucić do kosza i jego kandydata, udającego kogoś kim nie jest i NIGDY nie będzie. To tak, jakby wierzyć Tuskowi, że nie będzie migrantów, ale już wdraża wszystkie punkty tej regulacji, wraz z budową ośrodków, a sama KE odpisuje, że nie ma możliwości od uniknięcia zapisów tej "solidarności".
Komedia, brak szacunku dla ludzi i brak godności wśród tuskoidów.
#wybory #po #polityka #polska #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpo #tusk
Taktylkododam - Tego się nie spodziewałem.
Przeglądam mikro, a tam tuskoboty cieszą s...

źródło: harold-03

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tego się nie spodziewałem.

@Tak_tylko_dodam: A powinieneś, bo dosłownie za każdym razem tak jest, że całe mirko zasrane Konfederatami piszącymi, co niby neuropki/lewactwo/tuskoboty (nie nadążam już za tą nowomową) wypisują, tylko jakoś tamtych nie widać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Koziom: Szanowny kolego, ale przyznasz, że nie ma żadnej afery pegasus i wizowej, które powstały tylko w sekcie giertycha, gdzie podniecali się ustaleniami jakiejś kanadyjskiej firmy, sterowanej z ruskich. Rozpętywali histerię i coraz to nowe telefony tym ruskim podsyłali, a oni znajdowali wyimaginowane podsłuchy, kopiując przy okazji dane od głupców.
Można tylko przyczepić się do 70 baniek na wybory i nie wiem, czy faktycznie mogą się z tego jakoś wytłumaczyć,
  • Odpowiedz
@Tak_tylko_dodam again: Tusk wyrownal wiek emerytalny dla obu plci, a mundurowym do 55 roku zycia - PiS to cofnal.
Wiekszosc autostrad i eksperowek to dzielo rzadu Tuska. Pendolino tez.
Dzielem PiS jest 50% inflacji, slajdy Izery, CPK oraz zamkniete lasy.
  • Odpowiedz
Szanowny kolego, ale przyznasz, że nie ma żadnej afery pegasus i wizowej, które powstały tylko w sekcie giertycha

@Tak_tylko_dodam: XD podsłuchiwanie i fabrykowanie wiadomości za pomocą Pegazusa na telefonie szefa sztabu wyborczego opozycji to nie jest afera XD do tego gadanie, że nie wiem co to, że to taka konsola, że to tylko na przestępców. ha tfu!
  • Odpowiedz
podsłuchiwanie i fabrykowanie wiadomości za pomocą Pegazusa

@Adammik: Wy w tej stajni giertycha jakieś turnusy nienawiści i kłamstwa uprawiacie? Półtorej roku prac komisji, która jedyne co ustaliła, że oprogramowanie kupiono i używano zgodnie z prawem, a ty tu z takim dupsem wpadasz? Nie wstyd ci człowieku, te giertychowe debilizmy tu pisać? Czy może jesteś jeszcze ostatnim niedobitkiem USAID?
  • Odpowiedz
@Tak_tylko_dodam: czytałeś raport komisji? skąd wniosek, że zgodnie z prawem? Przypomnę, że Brejza wygrał w sądzie z TVP w sprawie powiązanej. Nie dość, że kłamiesz to widać, że brak argumentów i zaczynasz obrażać.
  • Odpowiedz