Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
β¨οΈ Jak zrozumieΔ plany kobiety na przyszΕoΕΔ? βΎ
Jak rozumieΔ sΕowa kobiety - "moΕΌe za kilka miesiΔcy sprΓ³bujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. ByliΕmy ze sobΔ prawie rok czasu, jednak postanowiΕa zakoΕczyΔ naszΔ relacjΔ na chwilΔ obecnΔ . MotywowaΕa to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknΔΕa furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy siΔ czasem na mieΕcie. Nie zamknΔΕa furtki caΕkowicie natomiast ciΔ gle podkreΕla na chwilΔ
Jak rozumieΔ sΕowa kobiety - "moΕΌe za kilka miesiΔcy sprΓ³bujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. ByliΕmy ze sobΔ prawie rok czasu, jednak postanowiΕa zakoΕczyΔ naszΔ relacjΔ na chwilΔ obecnΔ . MotywowaΕa to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknΔΕa furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy siΔ czasem na mieΕcie. Nie zamknΔΕa furtki caΕkowicie natomiast ciΔ gle podkreΕla na chwilΔ
p0melo +14
Dlaczego ceny klitek w miastach kosztujΔ
1 milion zΕ? Bo mΕode pokolnie mΔΕΌczyzn to pisdy w rurkach. PracujΔ
przed komputerkiem, w klimatyzowanych biurowcach, w swoich Εbach wydumali sobie ΕΌe sΔ
przedsiΔbiorcami na B2B, szanowanymi programistami, biznesmenami itd.
Co z tego ΕΌe taki przysΕowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona zΕotych? Mimo duΕΌych zarobkΓ³w nie staΔ ich na mieszkanie.
Ceny mieszkaΕ sΔ wysokie bo mamy pisdowate
Co z tego ΕΌe taki przysΕowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona zΕotych? Mimo duΕΌych zarobkΓ³w nie staΔ ich na mieszkanie.
Ceny mieszkaΕ sΔ wysokie bo mamy pisdowate
ΕΊrΓ³dΕo: 20251014
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link