Pozwolę sobie napisać drugie pytanie odnośnie #vr , bo stwierdziłem ze bardziej mi odda Meta Quest 3 zamiast tego od PS5 Czy ten od mety działa spoko w trybie natywnym w grach? Głownie mnie beatsaber interesuje, jak z grafiką i płynnością, a do komputera nie podepnę bo nie jestem użytkownikiem Windowsa #vr #metaquest #kiciochpyta i #steam dla zasięgu
@ActiZ: mety 3 nie mam, ale dwójka spokojnie ogarnia beat sabera i większość gier, brak kabli i szybkie włączanie moim zdaniem deklasują psvr2. Grafika nie jest tak istotna jak wygoda dla mnie.
@ActiZ: Q3 to najnowszy model, wiec wszystko na nim dział bo developerzy jego targetuja jako najwyższy model, starsze gry można nawet poprawic za pomoca quest game optimizer, z reszta te najnowsze też
@ActiZ: Od miesiąca posiadam Questa 3, gry natywnie działają i wyglądają bardzo dobrze. Osobiście wolę np. takiego "Contractora Exfilzone" grać bezpośrednio na goglach, gdyż jest to po prostu wygodniejsze a różnicy w grafice nie odczuwam tak bardzo. Tym bardziej Beat Saber, który graficznie jest prostą grą. No i przede wszystkim takim "must have" jest program "Quest Games Optimizer", który pozwala korzystać z gotowych profili, które nie dość, że poprawiają działanie
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy ten od mety działa spoko w trybie natywnym w grach? Głownie mnie beatsaber interesuje, jak z grafiką i płynnością, a do komputera nie podepnę bo nie jestem użytkownikiem Windowsa
#vr #metaquest #kiciochpyta i #steam dla zasięgu
W quest 3 pewnie wszystko jest jeszcze lepsze.
Jak sie zdecydujesz kupic, to masz ref linka, dostaniemy po 30$ na zakupy apek
https://www.meta.com/referrals/link/Leniek_90
EDIT: możesz skorzystać, jak na screenshocie
źródło: image
PobierzCO prawda połączyłem już konto meta z tym kontem VR, ale pewnie liczy się pierwsze odpalenie Googli
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-9 o 20.47.39
Pobierz