Wpis z mikrobloga

Pozwolę sobie napisać drugie pytanie odnośnie #vr , bo stwierdziłem ze bardziej mi odda Meta Quest 3 zamiast tego od PS5
Czy ten od mety działa spoko w trybie natywnym w grach? Głownie mnie beatsaber interesuje, jak z grafiką i płynnością, a do komputera nie podepnę bo nie jestem użytkownikiem Windowsa
#vr #metaquest #kiciochpyta i #steam dla zasięgu
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiZ: mety 3 nie mam, ale dwójka spokojnie ogarnia beat sabera i większość gier, brak kabli i szybkie włączanie moim zdaniem deklasują psvr2. Grafika nie jest tak istotna jak wygoda dla mnie.

W quest 3 pewnie wszystko jest jeszcze lepsze.
  • Odpowiedz
@ActiZ: Od miesiąca posiadam Questa 3, gry natywnie działają i wyglądają bardzo dobrze. Osobiście wolę np. takiego "Contractora Exfilzone" grać bezpośrednio na goglach, gdyż jest to po prostu wygodniejsze a różnicy w grafice nie odczuwam tak bardzo. Tym bardziej Beat Saber, który graficznie jest prostą grą. No i przede wszystkim takim "must have" jest program "Quest Games Optimizer", który pozwala korzystać z gotowych profili, które nie dość, że poprawiają działanie
  • Odpowiedz
  • 0
@Leniek: To ogarnę jak dojdą ;-)
CO prawda połączyłem już konto meta z tym kontem VR, ale pewnie liczy się pierwsze odpalenie Googli
  • Odpowiedz
@ActiZ: nic mi nie przyjdzie, tylko w apce będę widział, ale aktualnie się zesrala, generalnie już sprawa powinna być zalatwiona
  • Odpowiedz