Wpis z mikrobloga

juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała, że chłop ją zaorał bez pługa.

#bekaztwitterowychjulek #p0lka #truestory #rolnictwo #zaorane
WielkiNos - juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana m...
  • 236
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwona-zielonka:

Przecież ta dziewczyna to Hanusia dość mega znana Piosenkarka i Influencerka a film typowo wycięty tak by ją skompromitować. Dziewczyna wydawała piosenki dochodzące do miliona wyświetleń, wystepowała w Love Island, jest siostrą Lady Madlen i jest dość charakterystyczną osobą w Internecie a tu jest opisywana jako typowa Julka

No i na filmiku wiedzą dorównała typowej julce. Tutaj nie ma czeog wycinać czy manipulować ten fragment starcza. A to nad
  • Odpowiedz
Nie wiem gdzie i jakiej jakości ma te hektary, ale nawet po średniej cenie licząc to będzie lekko 20 baniek :)
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka: Czyli jeszcze gorzej niż typowa julka... przecież tu niczego nie trzeba ciąć, nie dość, że sama się skompromitowała rozmową, to to co wrzucasz kompromituje ją jeszcze bardziej. Tobie serio imponuje świecenie dupą? Jacy idole, tacy fani...
  • Odpowiedz
nie wiem, nie będę się kłócił, ale zapamiętałem inaczej

@goly2024: zapamiętałes dobrze, ja niepotrzebnie zamieszalem, wybacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka

@WielkiNos: Przecież ta dziewczyna to Hanusia dość mega znana Piosenkarka i Influencerka a film typowo wycięty tak by ją skompromitować. Dziewczyna wydawała piosenki dochodzące do miliona wyświetleń, wystepowała w Love Island, jest siostrą Lady Madlen i jest dość charakterystyczną osobą w Internecie a tu jest opisywana jako typowa Julka

https://www.youtube.com/watch?v=qxm-My9_nLM&ab_channel=LadyMadlen

Xd "dość mega znana" xdddd milion wyświetleń xd ty wiesz ze wyświetlenia to nie to samo co liczba
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Przecież ta dziewczyna to Hanusia dość mega znana Piosenkarka i Influencerka a film typowo wycięty tak by ją skompromitować. Dziewczyna wydawała piosenki dochodzące do miliona wyświetleń, wystepowała w Love Island, jest siostrą Lady Madlen i jest dość charakterystyczną osobą w Internecie a tu jest opisywana jako typowa Julka

@czerwona-zielonka: Dobry troll. Dość mega znana "Piosenkarka". Znana piosenkarka to Madonna, Rihanna czy z naszego podwórka chociażby Maryla
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka

Hahaha o matko xD no tak, przecież to niesamowicie ważna osobistość o ja p------e! MILION WYSWIETLEŃ! MEGA ZNANA,
  • Odpowiedz
@UFO_nas_nie_zgwalci

@Anoniemamowy: no dobra ale dlaczego na oko 35 letni rolnik z 400 hektarami nie może sobie znaleźć kobiety i dzwoni do jakichś szonów na tiktoku

A skąd ty takie informacje wyciągnąłeś zelonko? Xd skąd wiesz ze nie ma haremu i ze dzwoni do szonów na tiktoku? A nie po prostu ludziom streamuje i uzywa opcji rozmowy z losowymi użytkownikami z tiktoka na live?
  • Odpowiedz
Ktoś mi wytłumaczy w ogóle jak to się stało że oni mają wideorozmowę ? W sensie to jakiś program że ktoś do kogoś dzwoni? Bo nie rozumiem poniekąd po co oni w ogóle rozmawiają i jak to się stało.
  • Odpowiedz