Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 238
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@100piwdlapiotsza ty znajdź mi jakieś sensowne hektary na Podkarpaciu za 22k xD
Mój stary jest rolnikiem, poniżej 40k to w ogóle nie ma opcji nigdzie kupić a te lepsze miejsca to 50-60k
  • Odpowiedz
@n0rek nie mówię, że to jedyna realna cena. Mam znajomych z Podkarpacia, czy Lubelszczyzny np. Tomaszow Lubelski i dalej nanpoludniei ceny tam wyglądają podobnie, jak na Podlasiu. Tam gdzie są czarnoziemy ciężko kupić ziemię poniżej 100, czy nawet 130k za ha, a tam gdzie jest piach, cena spada do 20... U mnie na pograniczu Podlasia i Mazowsza ziemia chodzi po 120 k za ha, a na suwalszczyznie, czy nawet 60km od
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka:
Rozumiem, że to, że jest "piosenkarką" i "influencerką" ma coś znaczyć? W sensie, że nie powinniśmy od niej wymagać rozumu, o to ci chodzi, tak?

Pomijając, że żadna z niej piosenkarka, to film wcale nie

a film typowo wycięty tak by
  • Odpowiedz
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami no nie wie, niedawno widzialem jakis klip innego szona tiktokowego że cisnie widzów od wiesniaków którzy pewnie krowy doją, tylko nie wie, że obecnie gospodarstwa mleczne to ogromne biznesy warte po kilkanascie milionów i obracające co roku milionami, o których one mogą pomarzyć xd
  • Odpowiedz
@azurri mylisz sie. Beben jest pusty do do momentu, kiedy nastapi zwolnienie blokady, a kulki do niego spadna. Mylisz beben z kaseta, w ktorej znajduja sie pileczki. Ogladales kiedys losowanie Lotto? XD
  • Odpowiedz