Aktywne Wpisy

tojapaweu +130
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +317
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

Są jeszcze jakieś inne słuchawki tego typu czyli douszne(bez gumek), z kablem i ładowane z USB C PD?
#pytanie #sluchawki #audiovoodoo #audioboners #audio #elektronika #zakupy
@cotozazycie: jeżeli słuchawki mają port usb-c, to można ładować. Słuchawki i tak raczej nie obsługują żadnych standardów szybszych, tylko ładują się powoli.
Takie rozważania mają sens tylko dla urządzeń, które ładują się z mocą ponad 10W.
Każde słuchawki będą Ci się ładowały ze zwykłego zasilacza albo portu usb w laptopie.
Nie jest popsuty. Po prostu niezgodny z Power Delivery. Kolejnym takim urządzeniem jest chińska latarka - czołówka. Muszą być ładowane kablem USB A - USB C.
Masakryczna patologia. UE tak szczyci się, że wszędzie przeforsowała USBC w każdym urządzeniu ale aby naładować każde urządzenie nie zawszy wystarczy mieć jeden kabel i ładowarkę.
Nie dałem linka o jakie słuchawki pytam.
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-douszne-jbl-tune-215bt-czarny
@Bpnn:
No właśnie od czasów USBC to nie