@Sarza01: Chciałbyś:) a ty dalej nie odnosisz się do pozostałych argumentów (bo nie wpisują się w twoją urojoną narrację) tylko uczepiłeś się jednego artykułu xD Zresztą artykułu który mówi częściowo o tym samym zamachu stanu, tylko że teraz doszło jeszcze więcej przejawów łamania prawa przez reżim tuska ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@splinter96: Czy pis właśnie przykłada rękę do mocniejszego cenzurowania mediów? To co robią to faktycznie jest dezinformacja, ale na cenzurze ucierpią już nie pisowcy tylko ludzie.
The new owner Holger Friedrich is described as a “Technology fetishist” who is an IT strategist and runs Core, a consulting firm for the financial sector. According to The New York Times, based on the published documents by Newspaper Welt am Sonntag, Holger Friedrich was a Stasi
@jack_: ja nie kłamię. Twoje kłamstwo wskazałem kiedy zwróciłem ci uwagę, że kłamiesz, tobie jak widać odwagi zabrakło, żeby wskazać to, o co mnie oskarżasz.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
źródło: 1000005285
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nadal ostrzejsza niz ty bo ty wcale daty nie sprawdziłeś ważne zeby narracja sie zgadzała.
źródło: Bez tytułu
Pobierz@kogi: https://mediabiasfactcheck.com/berliner-zeitung/
Złodziej krzyczy łapać złodzieja. XD