Wpis z mikrobloga

@obserwator_dram: Może i stypa, ale uważam, że mają gorszy wpływ na dzieciaków niż moje streamy. Oglądając mnie dzieciaki raczej widzieli kogoś kim by w życiu nie chcieli być, a taki Zieleński? Co on sobą reprezentuje? Co on wgl tam wygaduje? Jest to autorytet wielu młodych ludzi i jest dopuszczany do mass mediów. Patologia tylko w białych kołnierzykach, gdzie jest pompowana kasa na te garnitury.
  • Odpowiedz
@Rafatus69: no bo mają, oglądając was conajwyżej ludzie się pośmiali i sobie pomyśleli ,,co za debile" i widząc jak się doprowadzacie do ruiny, widzą negatywne skutki chlania, a we freakach normalizuje się dużo rzeczy które źle oddziałowywują na młodzież, normalizowanie k------a, dzieciaki myślą oglądając tych wszystkich influ, że hajs to na drzewie rośnie
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: No właśnie. Normalizowałem. Em, a nie je - normalizuje. Jest lekka różnica od chłopa co miał i ma problem z gorzała, ale z tym walczy od chłopa co świadomie… no niech każdy odpowie sam. Szczególnie, że ja nie zamiatam tego pod dywan tylko o tym mówię i na moich Social mediach obecnie tworzę treści, które dają do myślenia, żeby nie iść moja drogą. Zresztą jeszcze raz Ci powtórzę. Kto
  • Odpowiedz
Jest lekka różnica od chłopa co miał i ma problem z gorzała, ale z tym walczy od chłopa co świadomie

@Rafatus69: a może oni tam mają problem z agresją ale z tym walczą? dalej nawet nie czytam bo trzy szare komórki, które ci po tym chlaniu zostały, nie są w stanie nic mądrego stworzyć.
  • Odpowiedz
@Rafatus69 chłopie jak ty srales do wiadra i robiłeś z siebie pośmiewisko na całą Polskę to ja osiągnąłem więcej niż tobie się uda do końca życia. Nie pisz mi o tym czy coś zrobiłem czy nie bo do końca życia zostaniesz już obsranym menelem.
  • Odpowiedz