Wpis z mikrobloga

W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dla samotnych przegrywów typu neetującego. Wpis humorystyczny. Ilość nienawiści i jadu i tych npctowych frazesów jaka się pod nim wylała przyprawia o mdłości. Pamiętajcie koliedzy, pamiętajcie jak bardzo n0rmictwo nas nienawidzi. Dlatego myślę i życzę im wiadomo czego. Jesteśmy jak Żydzi w hitlerowskich Niemczech. Wstawiam tutaj kilka smaczków.
#przegryw
Van-der-Ledre - W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dl...

źródło: IMG_0490

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

. Sam uważałem się za przegrywa przez długi czas. Mimo że jestem brzydki to mam kobietę, mam fajną pracę i nie narzekam

xdd

, wziąłem się za siebie

@KRUSZAUKE jak z jakiegoś generatora normickich wpisów.
  • Odpowiedz
ale jak będziesz miał wypadek albo zachorujesz to potem nie składaj wniosku o rentę tylko weź się w garść i idź do roboty jak dorosły mężczyzna

ja nie będę na ciebie robił

@vieniasn: Dlaczego miałby to zrobić skoro pod przymusem opłacał ubezpieczenie rentowe? To tak jakbyś niewolnikowi powiedziała, że skoro tak nie podoba mu się niewolnictwo to niech zrezygnuje z pożywienia i dachu nad głową jakie dostaje od swego pana.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: O k...a xD OPie... ja się sam wypowiedziałem pod wpisem @KhalTanio jakoś u samej góry, oczywiście pomysł na nieironiczną realizację takiego planu z podatków jest równie poroniony jak tzw. bykowe, ale domyślam się, że pisał to na jaja, w każdym razie mniejsza o to. NEET za własne pieniądze zaoszczędzone z kołchozu to oczywista sprawa, niech każdy za swoją kasę żyje jak chce, nic nikomu do tego, jakby mnie
  • Odpowiedz
W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dla samotnych przegrywów typu neetującego. Wpis humorystyczny. Ilość nienawiści i jadu i tych npctowych frazesów jaka się pod nim wylała przyprawia o mdłości.

@Van-der-Ledre: Wyobraź sobie, że normalnych użytkowników te neetowe p---------e może w------ć
  • Odpowiedz