W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dla samotnych przegrywów typu neetującego. Wpis humorystyczny. Ilość nienawiści i jadu i tych npctowych frazesów jaka się pod nim wylała przyprawia o mdłości. Pamiętajcie koliedzy, pamiętajcie jak bardzo n0rmictwo nas nienawidzi. Dlatego myślę i życzę im wiadomo czego. Jesteśmy jak Żydzi w hitlerowskich Niemczech. Wstawiam tutaj kilka smaczków. #przegryw
ale jak będziesz miał wypadek albo zachorujesz to potem nie składaj wniosku o rentę tylko weź się w garść i idź do roboty jak dorosły mężczyzna
ja nie będę na ciebie robił
@vieniasn: Dlaczego miałby to zrobić skoro pod przymusem opłacał ubezpieczenie rentowe? To tak jakbyś niewolnikowi powiedziała, że skoro tak nie podoba mu się niewolnictwo to niech zrezygnuje z pożywienia i dachu nad głową jakie dostaje od swego pana.
@Van-der-Ledre utrzymuj ale do momentu gdy dziecko osiągnie samodzielność. Bo twoje rozumienie to zwykła roszczeniowość i mylne przekonanie że wszystko należy ci się bez wysiłku
@Van-der-Ledre: O k...a xD OPie... ja się sam wypowiedziałem pod wpisem @KhalTanio jakoś u samej góry, oczywiście pomysł na nieironiczną realizację takiego planu z podatków jest równie poroniony jak tzw. bykowe, ale domyślam się, że pisał to na jaja, w każdym razie mniejsza o to. NEET za własne pieniądze zaoszczędzone z kołchozu to oczywista sprawa, niech każdy za swoją kasę żyje jak chce, nic nikomu do tego, jakby mnie
W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dla samotnych przegrywów typu neetującego. Wpis humorystyczny. Ilość nienawiści i jadu i tych npctowych frazesów jaka się pod nim wylała przyprawia o mdłości.
@Van-der-Ledre: Wyobraź sobie, że normalnych użytkowników te neetowe p---------e może w------ć
#przegryw
źródło: IMG_0490
Pobierzxdd
@KRUSZAUKE jak z jakiegoś generatora normickich wpisów.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@vieniasn: Dlaczego miałby to zrobić skoro pod przymusem opłacał ubezpieczenie rentowe? To tak jakbyś niewolnikowi powiedziała, że skoro tak nie podoba mu się niewolnictwo to niech zrezygnuje z pożywienia i dachu nad głową jakie dostaje od swego pana.
@ZielonyRozpustnik: ale co jest skuteczne, to pusty frazes typu walnij pięścią w stół. To nie może być skuteczne bo nic nie znaczy
@ZielonyRozpustnik: ten związany z genami i wychowaniem w pierwszych latach życia
@Van-der-Ledre: Wyobraź sobie, że normalnych użytkowników te neetowe p---------e może w------ć