Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +53
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
#nieruchomosci #gospodarka
źródło: temp_file8432265174503162207
Pobierz@Metylo: Możesz się śmiać, ale akurat Warszawa (plus inne, duże, polskie miasta) niewiele ustępują czołówce europejskiej. A biorąc pod uwagę, że Berlin to zgnilizna i smegma, daleko poza średnią europejską... a dopisz sobie resztę sam. To nietrudne.
chcesz mi powiedzieć, że to jest blisko niemieckich zarobków? XD
źródło: temp_file1299805285908425060
Pobierz@krdewra: XD co
Chce zobaczyć tych statystycznych pracowników korporacji w Warszawie, zwykłych kowalskich klepiacych excela, którzy mają na umowie 19k brutto xD
źródło: temp_file5278324471360536781
PobierzBerlin to zgnilizna. 1/4 miasta tam nie pracuje, druga ćwiartka kradnie. To że połowa berlińczyków zarabia w c--j, co w statysykach ładnie wygląda, niewiele zmienia.
Tam oficjalne bezrobocie to ok 10%. Bida na każdym kroku. Syf, szarość, smród szczyn...
Ludzie, do k---y nędzy, wyjedźcie czasami z tego swojego k--------a i zobaczcie, jak wygląda świat dookoła.
@Metylo: W tym przypadku mediania nic nie znaczy. W Warszawie pracuje każdy a w Berlinie to max półowa robi coś, czego nie można określić mianem przestępstwa.
Berlina nie da się obronić
źródło: temp_file6614171432802996547
Pobierz@krdewra: no jakbym o warszawie czytał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Metylo: Po dałnie się więcej nie spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)