Wpis z mikrobloga

W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dla samotnych przegrywów typu neetującego. Wpis humorystyczny. Ilość nienawiści i jadu i tych npctowych frazesów jaka się pod nim wylała przyprawia o mdłości. Pamiętajcie koliedzy, pamiętajcie jak bardzo n0rmictwo nas nienawidzi. Dlatego myślę i życzę im wiadomo czego. Jesteśmy jak Żydzi w hitlerowskich Niemczech. Wstawiam tutaj kilka smaczków.
#przegryw
Van-der-Ledre - W gorących znalazł się niestety wpis koliegi z tagu, o inicjatywie dl...

źródło: IMG_0490

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Van-der-Ledre oni to samo piszą o na przykład 800+ czy emerytach
wszystko na co płacą podatki ich boli i to niezależnie na co ma to trafić na takie samochody elektryczne też ich boli że dopłacają że hurr do bogoli trafia i że utrzymują samotne matki
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre w rzeczy samej nimi są ale mi chodzi o to że to nie atak na przegrywów bo oni tak do każdego XD
mi się kiedyś zaczęli rzucać jak napisałem że moja matka dostaje 500 z zusu XD
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre nieee
im się wydaje że są wolnorynkowcami a są nimi dopóki sami czegoś nie dostaną
psiembiorcy też wolnorynkowi hurr nie dawać nierobom ale jak sami dostają to cichosza
  • Odpowiedz
@dondon ale jak będziesz miał wypadek albo zachorujesz to potem nie składaj wniosku o rentę tylko weź się w garść i idź do roboty jak dorosły mężczyzna
ja nie będę na ciebie robił
  • Odpowiedz