Wpis z mikrobloga

ale nie Ruch Narodowy. Oni AfD odmówili i nie są z nimi w tej grupie

@Ivan_Sekal: Tak, tak, tak samo Ruch Narodowy wcale nie pomógł wprowadzić do sejmu jedynego w Polsce otwarcie propedofilskiego posła Korwina.
  • Odpowiedz
@Gieremek: Wy lemingi cały czas powielacie te same kłamstwo odnośnie AfD? Wystarczy dosłownie parę sekund w Google i minimalna znajomość niemieckiego albo tłumacz, żeby się dowiedzieć że Mitteldeutschland to nic innego jak obecne tereny Turyngii, Saksonii oraz Saksonii - Anhalt.

No i onet jako wiarygodne źródło której ako kolejne określa SKRAJNĄ prawicę coś co oczywiście nie idzie po ich linii narracji xDD

A co do Gaulanda to w 2019 roku
  • Odpowiedz
No i onet jako wiarygodne źródło xDD

@tired_of_life: w jaki sposób to źródło ma być niewiarygodne, skoro cytuje wypowiedzi polityków Afd i linkuje ich tweety? xD
Ja wiem że najwygodniej jest negować wiarygodność źródła, ale darujmy sobie, serio xDD
  • Odpowiedz
Afd, jedyną partią niemiecką jaka mówi o konieczności rewizji granic

@Gieremek: to, ze mojej babci wcisneli, ze Tusk jest niemieckim agentem mnie nie dziwi, w koncu to starsza, naiwna osoba. Ale to, ze na wykopie srednio kilka razy dziennie czytam, ze ktos chce rewizji granic to jest katastrofa. Bedziecie półgłówki rozpowszechniać kazdego fejka, ktory jest akurat zgodny z waszym światopoglądem.
  • Odpowiedz