Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz
washington +606
#mecz #kanalzero #reprezentacja
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#polityka #bekazkonfederacji #bekazpisu
źródło: obraz
Pobierz@Ivan_Sekal: Tak, tak, tak samo Ruch Narodowy wcale nie pomógł wprowadzić do sejmu jedynego w Polsce otwarcie propedofilskiego posła Korwina.
@Gieremek: Jak to jest możliwe, że to bezczelne kłamstwo jest cały czas powielane? Źródło.
@CzaryMarek: a bardzo proszę. Przy okazji przypomniałem sobie ze jeden z liderów Afd uzasadniał pakt Ribentropp-Mołotow.
To się przyda (。◕‿‿◕。)
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niepokojaca-sugestia-niemieckiej-polityk-chodzi-o-granice-polski/677v18r
? ? ?
No i onet jako wiarygodne źródło której ako kolejne określa SKRAJNĄ prawicę coś co oczywiście nie idzie po ich linii narracji xDD
A co do Gaulanda to w 2019 roku
@tired_of_life: w jaki sposób to źródło ma być niewiarygodne, skoro cytuje wypowiedzi polityków Afd i linkuje ich tweety? xD
Ja wiem że najwygodniej jest negować wiarygodność źródła, ale darujmy sobie, serio xDD
@Gieremek: to, ze mojej babci wcisneli, ze Tusk jest niemieckim agentem mnie nie dziwi, w koncu to starsza, naiwna osoba. Ale to, ze na wykopie srednio kilka razy dziennie czytam, ze ktos chce rewizji granic to jest katastrofa. Bedziecie półgłówki rozpowszechniać kazdego fejka, ktory jest akurat zgodny z waszym światopoglądem.