Wpis z mikrobloga

@DonTadeo: Raczej Stano ma od zawsze problem że Lewy nie chciał być jego kumplem. Krzysio w marzeniach już miałby z 3 zdjęcia syna jak strzela na Camp Nou, fote z Raphinią itd... a tak to jest i zawsze będzie max Polska i ewentualnie Shaq z CCC.
  • Odpowiedz
@washington nawet ten telefon to sytuacja typu - Sysiu płacę jak za prezydenta hehehe pomóż dla mnie wyjść z tej sytuacji, że niby panuje, że jestem niezależny ale i z zasadami. Z jednej strony pomyślałem, że nawet ta data w lipcu może oznaczać konkretny termin który się sprawdzi, ale to i tak optymistyczne założenie że tak szybko kogoś znajdą
  • Odpowiedz
@washington: znam kogoś wysoko w PZPNie. Straszny beton, hejt na Lewego od dawna, bo “gwiazdorzy”. Mają swój świat i przecież nie będą słuchali “młodych, bo oni wiedzą lepiej”. Tematu piłki w tym towarzystwie dla zdrowia psychicznego trzeba bardziej unikać, niż tematu polityki przy typowym fanem Republiki.
  • Odpowiedz
@washington: dobra obejrzałem to dwa razy - w którym momencie on stara się hejt przekierowac na Lewego?
Winowajcą całej tej hucpy jest Kulesza wybierając Probierza na selekcjonera - ten typ ma niedobory ego i zawsze musi mieć większe jaja. Michał Trela kilka lat temu napisał świetny artykuł - wręcz proroczy - o tym jaką osobą jest Probierz.
Zauważyłem, ze jest tutaj spora grupa mireczków, która hejtuje Stanowskiego cokolwiek by nie
  • Odpowiedz
@washington: Stanowski stracił w moich oczach strasznie. W kanale sportowym jak bronił Michniewicza to jeszcze na to przymykałem oko, bo to kumpel itd., ale po wyborach nie mogę na typa patrzeć.
  • Odpowiedz
@anb: pierwsze z brzegu to co pamiętam to np mówił, że Trzaski skupiony, przygotowany itp. Niestety nie oglądałem zbytnio jego programów politycznych za to bardziej skupiam się na piłce kopanej :)
  • Odpowiedz
@washington: Stano to kiedyś, jak Lewy przyszedł do Lecha powiedział, że nigdy nie będzie topowym napastnikiem i "wyżej d--y nie podskoczy" czy coś takiego. Takie to są k---a tuzy dziennikarstwa piłkarskiego.
  • Odpowiedz