Aktywne Wpisy

Rmaala +3
To jest ta wasza wielka Argentyna wykopki xD? Przez 45 minut jeden strzał parodysty co ledwo trafił gdyż Algieria ma na bramce kontuzjowany ręcznik a później straszenie gołębi na stadionie. Jeszcze odwołany gol bo łysy grzyb już drukuje dla argentyńskiej mafii. Męczą się z pastuchami, trafią na lepszą drużynę i zostaną wysłani do domu. Blisko mają to mogą lecieć już teraz!
#mecz
#mecz
źródło: 336ec2e7de2eef0747a23606d636c2cb3c437ea10d1264c871e1542646fad497
Pobierz

Przyjęlibyście ofertę pracy za niższą stawkę niż obecnie, jeżeli wiązałaby się z lepszą perspektywa rozwoju i docelowo większymi zarobkami niż obecnie?
Po studiach nie udało mi się znaleźć pracy w zawodzie. Prowadziłam działalność i równolegle pracowałam w innej branży. Obecnie jestem w firmie w której wiem, że się nie rozwinę i "statek matka wola mnie do domu" :) czuję że obecnie robię to, czego robić nie chcę. Mam jednak prawie 30 lat i nie wiem czy to dobry pomysł by zaczynać wszystko od początku.
#pracbaza #pytanie #rozterki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ale czy Ty serio myślisz, że rozwój zawodowy dla każdej jednej osoby zawsze jest liniowy z trendem wzrostowym?
że absolutnie NIGDY nie ma regresu, albo spadku zarobków nawet na kilka lat jak się człowiek musi przebranżowić, nauczyć coś nowego, postawić nowy biznes, zdobyć nowe umiejętności czy znajomości?