@erebeuzet: nie przypominaj. Miałem taką za którą łaziłem jak głupi aż wyłaziłem. Już wolałbym, żeby mnie olała, niż przeżyć rollercoaster co mi zafundowała. Teraz sama jest i nie może nikogo znaleźć.
nie przypominaj. Miałem taką za którą łaziłem jak głupi aż wyłaziłem. Już wolałbym, żeby mnie olała, niż przeżyć rollercoaster co mi zafundowała. Teraz sama jest i nie może nikogo znaleźć.
@N4lesnik Nie które jeszcze potrafią z kutasa zrobić śmigło, wtedy warto sie poświęcić xD
nie przypominaj. Miałem taką za którą łaziłem jak głupi aż wyłaziłem. Już wolałbym, żeby mnie olała, niż przeżyć rollercoaster co mi zafundowała. Teraz sama jest i nie może nikogo znaleźć.
@N4lesnik: Nauka na całe życie, tylko abyś się nie uprzedzał do różowych bo psyche to jednak zmienia. Dobrze, że dzieciaka nie zmajstrowaliście (ʘ‿ʘ)
Ale piecze psiegrywów, że będzie w Polsce rejestr psów i kotów, obowiązkowe OC psów i obowiązkowe szczepienia. Ciekawe ile empatycznych właścicieli psów wtedy zrezygnuje i przywiąże psa do drzewa w lesie, albo odda do schroniska.
źródło: temp_file745716816058881143
Pobierzźródło: classic-duck
Pobierz@N4lesnik
Nie które jeszcze potrafią z kutasa zrobić śmigło, wtedy warto sie poświęcić xD
@TigerTiger: ja nie bo nigdy nie miałem dziewczyny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@N4lesnik: Nauka na całe życie, tylko abyś się nie uprzedzał do różowych bo psyche to jednak zmienia. Dobrze, że dzieciaka nie zmajstrowaliście (ʘ‿ʘ)