Aktywne Wpisy
Warto się w--------ć w markę premium do max 30k pln żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny? Obecnie jeżdżę Oplem Corsa C i kobiety uciekają przez to ode mnie.
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
#pytanie #samochody #kupautozmikro #motoryzacja #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedorozowychpaskow
Warto się wpierdalać w markę premium żeby zwiększyć szanse na znalezienie dziewczyny
- Tak 33.5% (57)
- Nie 66.5% (113)

#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
źródło: fsdgsdf
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ale prawda, że minister edukacji nie powinna takiego błędu popełnić, będzie za to jechana jeszcze dlugo cos czuję,
Za to jak kaczor się przejęzyczy i zamiast brutto, powie netto i skarb państwa musi dopłacić kilka MILIARDOW za to przejezyczenie to konfopis "i sleep"
Jesteś takim kołkiem, że nawet nie doczytałeś co o PISSie uważam.