Aktywne Wpisy
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry
luke-mat +3
Jak dla mnie #iran to nie #irak - 600k żołnierzy, z rezerwami 900k. Pewnie możliwość powołania kilku milionów. 93mln kraj.
Siły pancerne to 4 ciężkie dywizje. USA nie ma tylu. Ma brygady pancerne, ale trzeba to przewieźć przez ocean.
Pewnie dziesiątki tysięcy egzemplarzy ręcznej broni przeciwpancernej i przeciwlotniczej. Górzysty teren dobry do zasadzek.
Przecież dla Amerykanów to byłoby jak lądowanie w Normandii.
#usa
Siły pancerne to 4 ciężkie dywizje. USA nie ma tylu. Ma brygady pancerne, ale trzeba to przewieźć przez ocean.
Pewnie dziesiątki tysięcy egzemplarzy ręcznej broni przeciwpancernej i przeciwlotniczej. Górzysty teren dobry do zasadzek.
Przecież dla Amerykanów to byłoby jak lądowanie w Normandii.
#usa
Inwazja lądowa?
- Bez szans, USA i Izrael rozwalą sobie ryj 58.5% (79)
- Spróbują i rozwalą sobie ryj 32.6% (44)
- Spróbują i wygrają 8.9% (12)

Różowa chce zamieszkać na wynajmowanym sponsorowanym w większej części przeze mnie. Argumentując to tym że lvl 29, a mieszkam wciąż z rodzicami. Dodatkowo koleżanki jej naopowiadały, że tak już trzeba od zaraz.
Ja natomiast każdy grosz oszczędzam na wkład własny i za jakis rok będę mógł wziąć kredo na swoje mieszkanie. Wynajmując raczej nie zepne tego w takim czasie. Wie o wszystkim.
Słyszę tylko, że trzeba tu i teraz a potem się zobaczy. No i to, że stary chuop a nie chce się usamodzielnić. I bądź tu mądry człowieku.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Rób to co dobre dla Ciebie, bo kopa możesz dostać w każdym momencie ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: moze jakby jeszcze po polowie chciala dzielic wydatki, ale w takiej konfiguracji i ona jeszcze cos argumentuje tym, ze mieszkasz z rodzicami? xD niech nie bedzie smieszna. twoj plan wydaje sie byc rozsadnym i tego bym sie trzymal.
@mirko_anonim: skoro wynajmowane, to dlaczego nie po połowie?
@mirko_anonim: po tym jednym zdaniu jestem w stanie stwierdzić, że (jakkolwiek rozsądne by to oszczędzanie nie było, ale chodzi o sam sposób jak to sformułowałeś) jesteś dusigroszem, a baby takich nie lubią, prędzej czy później kopnie cię w dupę ¯\(ツ)/¯
Kobiety mają jeszcze jedną opcję, wyszaleć się, a potem związać się z mężczyzną, który dbał o przyszłość
@mirko_anonim: to rozumiem że skoro ty masz płacić więcej np. 80% całości to ona bierze na siebie 80% pozostałych obowiązków domowych jak sprzątanie czy gotowanie? Bo jeśli masz płacić więcej, a obowiązkami dzielić się po równo to będziesz robił za frajera xD
@Reretos: nadal jest to opcja pod tytułem "jakoś to będzie", bo nie ma pewności, że ten plan się powiedzie i można się obudzić z przysłowiową "ręką w nocniku". No i oznacza to uzależnienie się od partnera i wiem, że niektórym to pasuje, ale jednak jest to ryzyko.
Znajdź lepszy model różowej bo Twój jest popsuty.
Czemu w ogóle przejmujesz się zdaniem dziurawca?
Kto w waszym związku nosi spodnie?