Aktywne Wpisy
ejenes +120
Nie sądziłem, że będę potrzebował umieścić taki wpis ale pilnie potrzebny jest psi dawca krwi DEA1 w Krakowie. Od siebie daje 1k pln właścicielowi który się zgłosi i odda krew.
Wymagania dla psiego dawcy:
Waga: minimum 25-26 kg.
Stan zdrowia: brak chorób przewlekłych, aktualne szczepienia (w tym przeciw wściekliźnie) oraz regularne odrobaczanie
Wymagania dla psiego dawcy:
Waga: minimum 25-26 kg.
Stan zdrowia: brak chorób przewlekłych, aktualne szczepienia (w tym przeciw wściekliźnie) oraz regularne odrobaczanie

fevo +23
Top użytkownicy tagu #f1 (ostatnie 30 dni)
Zakres: 2026-04-27 – 2026-05-27
Łączna liczba zebranych postów: 7099
Unikalni użytkownicy: 627
==================================================
LICZBA POSTÓW:
Zakres: 2026-04-27 – 2026-05-27
Łączna liczba zebranych postów: 7099
Unikalni użytkownicy: 627
==================================================
LICZBA POSTÓW:

Widziałeś kiedyś uap/ufo
Z innych okolicznych ciekawostek mogę się podzielić, że gdzieś niedaleko na zachód od Bydgoszczy (nie pamiętam miejscowości) ktoś widział kolorowe ufo nisko nad lasem.
Innym razem na północy przy Borach Tucholskich ktoś widział inne dziwne ufo, a później ufoludka w lesie. Choć akurat był pod wpływem. Ale zrobił zdjęcia, na których coś dziwnego było. Ale były na tyle marne, że nie wiadomo co właściwie.
Ot,
A tutaj to drugie, o którym wspomniałem: https://www.youtube.com/watch?v=AGRzbeDbnL0
Jbc, nie żebym to od razu brał na wiarę. Traktuję to jako ciekawostki. (Jestem z Bydgoszczy, btw.)
Szkoda, że na tych materiałach nic nie widać.
A tak serio, to kto wie, czy to by zadziałało. Może tak.
Podobno niektóre obiekty ufo są niewidzialne gołym okiem, ale widać je na nagraniach, albo podczerwieni itp.