Aktywne Wpisy

chlopiec_kucyk +53
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz

Widziałeś kiedyś uap/ufo
Z innych okolicznych ciekawostek mogę się podzielić, że gdzieś niedaleko na zachód od Bydgoszczy (nie pamiętam miejscowości) ktoś widział kolorowe ufo nisko nad lasem.
Innym razem na północy przy Borach Tucholskich ktoś widział inne dziwne ufo, a później ufoludka w lesie. Choć akurat był pod wpływem. Ale zrobił zdjęcia, na których coś dziwnego było. Ale były na tyle marne, że nie wiadomo co właściwie.
Ot,
A tutaj to drugie, o którym wspomniałem: https://www.youtube.com/watch?v=AGRzbeDbnL0
Jbc, nie żebym to od razu brał na wiarę. Traktuję to jako ciekawostki. (Jestem z Bydgoszczy, btw.)
Szkoda, że na tych materiałach nic nie widać.
A tak serio, to kto wie, czy to by zadziałało. Może tak.
Podobno niektóre obiekty ufo są niewidzialne gołym okiem, ale widać je na nagraniach, albo podczerwieni itp.