Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Odechciewa mi się próbować. Próbuję zagadywać różowe w internecie i dosłownie każda która jest chętna cokolwiek odpisywać jest po 30, a sam mam 26 więc niezbyt mnie to kręci. Gdzie domatorki w wieku 20-25 które nie wyglądają jak Karyny z Tindera poznają partnerów?

Prowadzę statystyki i na 17 prób kontaktu przez ostatnie 3 miesiące sensownie odpisywało 5. Najmłodsza ma 29 lat najstarsza 37.

#rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Odechciewa mi się próbować. Próbuję zagadywać...

źródło: JqIYE8752Ki8jIg3

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrakkainenV: Bo 2x latki w swojej większości nie szukają faceta przez Internet tylko w realnym życiu. Strony i aplikacje randkowe służą tylko do poprawienia sobie samooceny, przeglądu rynku oraz szansy że a nuż się trafi jakaś złota rybka.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przecież nawet "domatorzy" chodzą do pracy, na uczelnię, na kurs językowy, na zakupy, do przychodni, na siłkę i w wiele innych miejsc. I generalnie w każdym z nich, jak możesz się domyślić, występują ludzie, których można poznać. Oczywiście z naciskiem na pracę i uczelnię bo tam spędza się najwięcej czasu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
elastyczny-prekursor-42: Z mojego otoczenia, zakończone ślubami:
-na uczelni
-w pracy
-przez znajomych
-na kursie językowym
-na kursie
  • Odpowiedz
Normalne laski są w związkach i/lub nie szukają w internecie, bo wiedzą, że to szambo.
Tak wygląda obecnie sytuacja, im dziewczyny robią się starsze, tym bardziej mają ciśnienie na młodszego.
O kurde różowa dała mu ładną rozpiskę, ale on nie załapał alegorii, i teraz ją atakuje, z takim podejściem roszczeniowym jesteś bez szans na znajomości z różowymi.
  • Odpowiedz