Wpis z mikrobloga

  • 2
@malebro: Przeważnie tak, czasem jak mam ochotę to odgrzeję w mikrofali, bo to specjalne pojemniki do mikrofalówki, ale docelowo jem zimne, bo tak wygodniej, szybciej i nie czuję różnicy aż tak dużej w smaku, żeby specjalnie podgrzewać.
  • Odpowiedz
@dosefurious: hehe też kiedyś jechałem na kurczaku z ryżem i warzywami, aż mnie ludzie w robocie na pewnym etapie pytali czy mi się nie nudzi. Rzeczywiście w końcu znudziło na tyle że teraz różnicuję posiłki (aczkolwiek nadal 2 dni z rzędu robię to samo bo łatwiej ogarnąć zakupy i ugotować)
  • Odpowiedz
  • 1
@thewickerman88: Tutaj akurat indyk jest, ale też staram się różnicować posiłki i jem na zmianę indyka, kurczaka wołowinę, ryby, albo tofu. Przeważnie robię jedzenie na 3 dni i co 3 dni jest rotacja odnośnie źródła białka. Ze źródłem węgli podobne - cały czas rotacja pomiędzy makaronem, ryżem, ziemniakami, kaszami itp.
  • Odpowiedz