Aktywne Wpisy

Gran +504
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +233
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

Cześć, czy ktoś ma może numer telefonu w sieci #voicenet ? Jest u nich oferta na abonament za 20 zł, 20 GB internetu, SMS-y i rozmowy bez limitu do wszystkich. Ale korzystają z zasięgu plusa. Czy ktoś może ma tam numer? Jakieś opinie?
Ewentualnie czy ktoś poleci coś w podobnej cenie? 4 numery muszę przenieść z #play bo mi taką cenę zaproponowali że szkoda słów ( ͡° ͜ʖ ͡°
Najtaniej: https://www.lycamobile.pl/pl/pakiet/to-all-s-long-term/?m=12 plus - plus, bez umowy
W jednej apce, po podpięciu karty samo się płaci:
https://www.njumobile.pl/oferta/subskrypcja
19zł za numer, 60gb na numer rosnące do 180gb po 2latach. Bez umowy terminowej