Aktywne Wpisy

Itslilianka +2
Kto ma tu pierwszeństwo? Ja jestem żółty i mrugnalem czerwonemu żeby pojechał to się sprawą rozwiązała. Ale ten czerwony nie reagował przez 10 sekund xdddd. Stal tak że ten niebieski mógł wjechać i zrobić swój manewr ale niebieski też nie chciał xD ja też jechać nie moge bo co jeśli niebieski mnie załaduje po same kule? Czy mam rację że czerwony powinien podjechać tak by zablokować niebieskiemu manewr? Co robicie jeśli wszyscy
źródło: temp_file5622636402855193678
Pobierz
ish_waw +436
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://tippin.pl/tip/payment?id=0P8hfhBMDXVxstf3TZ81llQKuW03
Ale, dzięki, dodam tu walidację, żeby nie było wątpliwości :)
edit: ja nie obracam niczyimi pieniędzmi, wszystko przechodzi przez stripe.com, jednego z największych operatorów płatności na świecie. Pieniędzy użytkowników nie tykam :)
Na platformie zarejestrowali się też pierwsi twórcy treści, ale bez szału póki co. Zgodnie z prawem każdy przychód trzeba zadeklarować i będę edukował użytkowników. Jak się będzie kręcić to do końca roku, napiszę moduł do
edit: komponent jest osadzony i dlatego wygląda jakby był stworzony przeze mnie, ale obiecuję, że przy nim nie grzebałem :D
@watrix88: dobra, to było mało konstruktywne, więc rozwinę swoją odpowiedź.
Co chcesz tą historią udowodnić? Chciałeś zostawić napiwek, kelnerka zostawiła Ci kod QR (bo takie mają zasady), a Ty się obraziłeś i powiedziałeś "teraz już nie chce!". Komu zrobiłeś na złość? Właścicielowi, który prowadzi biznes? Twórcom aplikacji (którzy przeżyją bez tych kilku groszy)? Czy może Bogu ducha winnej kelnerce, która stosuje się