Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@VeresOn to znaczy że każda monetę trzeba wydobyć używając mocy obliczeniowej. Nie można sobie jej magicznie dodać czy spalić.
Wejdź na stronę i zobacz sam, Twoje pieniądze Twoje decyzje, ja mogę odpowiedzieć na pytania do najwyżej
  • Odpowiedz
@VeresOn: Czyli za 8 lat BTC bedzie warty 3-5x tyle, LTC jak to LTC bedzie kosztowac +/- 10% tego co teraz a o pozostalych 2 shitach kazdy zdazy zapomniec i zostana zastapione jakims innym scamem dla nowej fali debili.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@jegertilbake szczególnie że tu na mirko z 8 lat wstecz można było dostać tipa w Doge. To są monetyy, które będą trzymać wartość bo nie są oparte na ETH gdzie wysokość gas za ruszenie ich jest mordercza.

Przed pepecoin jeszcze 3 halvingi w tym roku, wejdzie na giełdy z tier 1. Powodzenia w szukaniu pewniejszych rozwiązań na alt sezon
  • Odpowiedz
Nie chce mi się wierzyć że pepe czy doge będą rosnąć tak mocno z cyklu na cykl. Zbyt duże ryzyko jak dla mnie
  • Odpowiedz
@bylu: I co z tego? To samo z BTC mogles dostac z kranu 5 dziennie i czego to dowodzi? W ciagu 8 lat wzrosty % na BTC zdeklasuja pozostala 3 a wy sie ponownie wyprzecie albo juz nie bedziecie miec kont i przyjdzie nowa fala shiciarzy piszaca to samo. Juz przerabiam ta rozmowe z twoimi klonami od 2017 roku.

Do 2033 roku juz cie tu nie bedzie albo wykopu i
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jegertilbake a skąd ta pogarda?
Tak byłem tu w 2017, pamiętam liska i inne twory. Zawsze DYOR na 1 miejscu, 2020-2023 byłem z dala od tego ale tu wszedłem w zeszłe wakacje, zrobiłem swój research i powiem Ci że serio jeśli coś w krypto ma szansę powodzenia to właśnie to. Ten projekt ma wszystko czego trzeba, zapytaj o coś spróbuję wytłumaczyć.

Nie chcę być nachalny, chce uświadamiać i rozmawiać
  • Odpowiedz
@bylu:

Nie chcę być nachalny, chce uświadamiać i rozmawiać

Wjebywanie innych na minę to naganianie a nie uświadamianie.

Poza tym debili nie da się uświadomić w niczym. Tamte shity się w------y, twoje się też wyjebią i zamilkniesz. Nawet swoich pozycji nie pokażesz, żeby nie dało rady zweryfikować gdy już to nastąpi i oboje o tym wiemy więc jedyne co to marnujemy czas.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jegertilbake a gdzie kogoś w------m na mine? Dowody, pokaż cokolwiek zamiast rzucać swoim bólem na lewo i prawo.

Chcesz moje pozycję? Prosze bardzo. Porównaj z wykresem który masz wyżej. I wiesz co ? Pomimo tego że zrobiło już tyle obrotu to wciąż dokupuje bo widzę jak deweloperzy tym zarządzają. I wiem dokąd to zmierza.

Wiem że po tylu latach na wykopie to człowiek przesiąka goryczą ale we oddech i na spokojnie
bylu - @jegertilbake a gdzie kogoś w------m na mine? Dowody, pokaż cokolwiek zamiast ...

źródło: temp_file6967028320176169037

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jegertilbake tak, też myślę że btc jest najlepszym aktywem w long term. I pewnie wrzucę coś na niego jak już osiągnę swój cel tutaj.

Ale jeśli chcesz wejść w alt sezon zrobić zysk to patrzysz na coś co ma mały MC więc duże pole do wzrostów (pepecoin 70mln USD aktualnie), ma zespół deweloperów którzy są aktywni i działają (można wejść na discorda i zadać jakiekolwiek chytre pytanie jakie chcesz i tak
bylu - @jegertilbake tak, też myślę że btc jest najlepszym aktywem w long term. I pew...

źródło: temp_file8520929881078743776

Pobierz
  • Odpowiedz
@bylu: dokładnie, @jegertilbake takie Janusze przychodziły wyzywały nas bitcoinerow od debili i chwalili się swoimi niby zyskami od zawsze. Później jakoś wywolani do tablicy jak ich shit robi -95 % nikt nie odpisuje albo dalej się zapiera, albo jest konto usunięte. Cyber walczył z takimi jak ty całe lata i odpuścił bo już nie wytrzymał. Jesteś jednym z wielu i czas zweryfikuje te kocopoly
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gosciu82 dobra czaje o co chodzi, właśnie to był mój największy problem jak zacząć pisać o tym żeby nie wyjść na typowego naciągacza z Twittera. Ale cholerka, tu się wszystko spina. Nie widzę słabych punktów więc chodzi mi o dialog, nie o samo mówienie że hurr durr zrobimy x100 albo i x500 bo to zależy od fundamentów które właśnie są kładzione.

Każdemu życzę dobrze, powodzonka, ja tu jestem 16 lat więc
  • Odpowiedz
@jegertilbake: dokladnie, z shitem nie spisz spokojnie, sprawdzasz kreski i sie stresujesz jak faluje. nie wsadzisz grubszej kasy bo nie bd spal. w btc mozesz wsadzic praktycznie zawsze duzy hajs i przy cierpliwosci wyciagnac dobry procent. tak bylo zawsze i pewnie nadal bedzie. to dopiero poczatki jak widac - wszyskie inne banie mialy swoj temat przewodni ale zeby US sie ladowalo to jeszce nie bylo. mialem 40k zainwestowane w btc
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gosciu82 a w to wszedłem w czerwcu, wcześniej miałem Pepe tokena eth bo łatwo dostępne, ale chciałem się wgłębić w projekt i zauważyłem że to ma za zadanie po prostu istnieć i tyle. Fee za przesył wysokie, MC duży, 420trylionow tokenów strasznie dużo. Więc zacząłem szukać i trafiłem na $pep przypadkiem osobiście, na giełdzie o której nie słyszałem wcześniej.

Zaryzykowałem parę stówek i teraz to się zastanawiam czy będzie na spłatę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gosciu82 aktualnie tak, tylko w tym jestem, zrealizowałem wszystkie profity jakie miałem i siedzę tylko w tym jednym bo tu trzymam rękę na pulsie i wierzę w projekt. Z boku to może brzmieć jak byś gadał z wariatem ale dla mnie jeśli to nie odniesie sukcesu to już nie wiem po co są kryptowaluty
  • Odpowiedz
@bylu: ok wiec jesli Ci sie udalo i masz zysk to powinienes myslec o realizacji bo ludzi ktorzy mieli papierowy zysk w setkach % bylo wiele a wielu konczylo na zero lub minusie.
ja ci nie bede mowil co masz robic tylko przemysl realia jakie sa na rynkach. na rynkach 10% rocznie to jest dobry wynik srednio. dlugoterminowo najlepsi nie potrafia tego pobic w 10-20-30 lat. jak masz tak duzo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gosciu82 dzięki za normalną rozmowę. Jak już chyba komuś tu pisałem, wypłaciłem już to za co wszedłem + na fajne wakacje z żoną w egzotycznym miejscu.
Resztę trzymam, bo taka szansa na bycie bogatym już nigdy w życiu się może nie powtórzyć.
Pozdrawiam cieplutko i oby się nam wszystkim darzyło
  • Odpowiedz