Aktywne Wpisy
blinkarA +66
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp

Pwner +100
Dwa wieczorki i lampka zaprojektowana, wydrukowana i polutowana ( ͡º ͜ʖ͡º) Wyszła zaskakująco nieźle :3
#chwalesie #druk3d #projektowanie #diy #motoryzacja
#chwalesie #druk3d #projektowanie #diy #motoryzacja
źródło: temp_file5902766724338469184
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
1. Powiedzenie popularne wśród służb mundurowych XD
2. Daj namiary na twój samochód, też tylko kopnę w blachę. Mam nadzieję, że się nie zesrasz. To tylko blacha.
3. To nie jest karabin snajperski ułomie
@Xahil: Nikt go nie uszkodził. Zabili gościa.
@DonPablito: szkoda chlopa, został więc zamordowany, a z racji tego że miało to miejsce w gównokraju jego morderca pewnie uniknie odpowiedzialnosci.
Ale to ty jesteś patusem, bo stajesz po stronie dyktatora który nasyła zomo na pokojowo protestujących ludzi, i bez żenady ich morduje. Jesteś albo kretynem albo psychopatą, niestety innej możliwości nie ma.
Dalej nawet nie czytam, bo mam jeszcze resztki szacunku do samego siebie xD Szkoda że ten twój wpis tatko prezerwatyw nie używał.
@OnNieMaJajek: w jaki sposób nieuzbrojony człowiek jest zagrożeniem dla pojazdu?
@Xahil: A niby dlaczego nie? Można i tak. Nikt tu żadnych zasad nie ustalał, ani wymogów niw narzucał ¯\(ツ)/¯
@Xahil: Ale to raczej nie było celowe, armatki wodnej tak się używa i nie powoduje to normalnie większych obrażeń. Tu masz przykład:
https://youtu.be/oFPlpFIwZ0c
Facet po prostu zawierzył swojej masie i przyjął zbyt wyprostowaną pozycję.
Chodzi o to że jak decydujesz się n---------ć z policją to musisz się liczyć z tym że użyte przez nich narzędzia mogą zranić lub
@Xahil: Przecież sam zapraszał do tańca - kozaczył. Czego oczekiwałeś? Że wyjdą z pojazdu, uklękną przed nim i przeproszą?
Akcja = reakcja - czego nie rozumiesz? Wyrok śmierci to on sam sobie wydał.