Wpis z mikrobloga

@Xahil: Jak mawia mój ojciec, wolę żeby dwóch mnie sądziło, niż 6 niosło. Gość był zagrożeniem, a że strumień wody poleciał jak poleciał to już nie jest wina operatora, zniosło na wietrze :D
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek: 1. Nie znam podlasiańskich powiedzeń więc nie wiem co auto miał na myśli. 2. Nie był żadnym zagrożeniem, kopnął w blachę. 3. Strumień wody został celowo wycelowany przez operatora. Operator takiego sprzętu co do zasady jest przeszkolony i powinien być w pełni świadomy ryzyka użycia armaty wodnej, spewnoscią takie sytuacje jak ta są omawiane na szkoleniach. Ja nie widzę tu nic innego jak chęć zemsty funkcjonariusza na obywatelu, za
  • Odpowiedz
@Xahil:
1. Powiedzenie popularne wśród służb mundurowych XD
2. Daj namiary na twój samochód, też tylko kopnę w blachę. Mam nadzieję, że się nie zesrasz. To tylko blacha.
3. To nie jest karabin snajperski ułomie
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek: myślisz że zabiłbym Cię za kopnięcie mojego auta? Rozumiem, że Twój ojciec był milicjantem? Czy bił cię w dzieciństwie, że masz tak patologiczne podejście do przemocy? Myślę że powinieneś z kimś o tym porozmawiać kolego. Nieprzepracowane traumy z dzieciństwa odbijają się na dorosłym życiu.
@DonPablito: szkoda chlopa, został więc zamordowany, a z racji tego że miało to miejsce w gównokraju jego morderca pewnie uniknie odpowiedzialnosci.
  • Odpowiedz
@peszmerd: A może po prostu korzystał ze swojego ludzkiego prawa do protestu, w karju w którym panuje dyktatura? Jakby na marszu niepodległości wpadła policja i zastrzeliła uczestnika też byś to poparł? Ty masz już kisiel zamiast mózgu że takie rzeczy piszesz?
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek:

Gdyby nie był patusem to siedział by w domu

Ale to ty jesteś patusem, bo stajesz po stronie dyktatora który nasyła zomo na pokojowo protestujących ludzi, i bez żenady ich morduje. Jesteś albo kretynem albo psychopatą, niestety innej możliwości nie ma.
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek o witam poslusznego obywatela, skoro zamordowanie goscia za strajkowanie uwazasz za wyrwanie chwasta, to radze zweryfikowac swoje poglady rodem z parowkowego imperium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Serrrek: W każdej takiej sytuacji stanę po stronie policji z względów na swoją rodzinę. Ty masz na to inne spojrzenie, a Ja inne. Jeśli dostaję rozkaz, że tłum jest agresywny i trzeba zrobić porządek to trzeba to wykonać dla dobra publicznego. Pokojowy protest z kamieniami rzucanymi w stronę służb porządkowych... Atakowanie koparką, no pokojowy jak cholera ten protest był
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek:

W każdej takiej sytuacji stanę po stronie policji z względów na swoją rodzinę.

Dalej nawet nie czytam, bo mam jeszcze resztki szacunku do samego siebie xD Szkoda że ten twój wpis tatko prezerwatyw nie używał.
  • Odpowiedz
tak tak, wyrok śmierci za uderzenie ręką w blachę to adekwatna kara..

@Xahil: Ale to raczej nie było celowe, armatki wodnej tak się używa i nie powoduje to normalnie większych obrażeń. Tu masz przykład:
https://youtu.be/oFPlpFIwZ0c
Facet po prostu zawierzył swojej masie i przyjął zbyt wyprostowaną pozycję.
Chodzi o to że jak decydujesz się n---------ć z policją to musisz się liczyć z tym że użyte przez nich narzędzia mogą zranić lub
StaryPierdziel - > tak tak, wyrok śmierci za uderzenie ręką w blachę to adekwatna kar...
  • Odpowiedz
tak tak, wyrok śmierci za uderzenie ręką w blachę to adekwatna kara...

@Xahil: Przecież sam zapraszał do tańca - kozaczył. Czego oczekiwałeś? Że wyjdą z pojazdu, uklękną przed nim i przeproszą?

Akcja = reakcja - czego nie rozumiesz? Wyrok śmierci to on sam sobie wydał.
  • Odpowiedz